Star pregovor pravi: Lepa beseda lepo mesto najde. V časih vsesplošne stiske so besede hvaležnosti še toliko bolj pomembne. Tega se zavedajo tudi v RIS Dvorcu Rakičan.

»Hvala zdravstvenemu osebju za prizadevnost v času epidemije,« je napis, ki ga je možno videti izobešenega v neposredni bližini Dvorca Rakičan. 

Pobudnik napisa je bil RIS Dvorec Rakičan.

Želijo izreči hvaležnost bolnišničnemu osebju

Za Sobotainfo so iz RIS Dvorca Rakičan sporočili, da je glavno vodilo pri izobešanju napisa bilo izreči hvaležnost bolnišničnemu osebju na poti v službo ali domov ter jih opomniti, da njihova prizadevnost v trenutnem času vsesplošne stiske ni spregledana

»V naši neposredni bližini se zdravstveni kader namreč sooča z vse številčnejšimi stiskami bolnikov in njihovih svojcev. 

Pri delu pa jih ne vodi zgolj stremljenje po kakovostni in strokovni zdravstveni oskrbi, temveč dobršna mera srčnosti in sočutnosti,« pravijo. 

Napis bo izobešen vsaj mesec dni

V dvorcu sicer upajo, da se bomo kmalu vrnili v ustaljene načine dela in vsakdanjik, kot smo ga bili vajeni v času pred epidemijo, za Sobotainfo pa dodajajo, da bo izobešen napis tam ostal vsaj mesec dni

Komentarji (2)

upokojenec70 (ni preverjeno)

Zakaj ste zbrisali moj komentar? Morda nisem imel prav, ko sem napisal, da transparent moti zbranost voznikov ravno na mestu, kjer radar meri hitrost? Morda nisem imel prav, ko sem napisal, da bi namesto stroškov za transparent raje kupili nekaj kilogramov kave in jo odnesli v bolnico in zdravstveni dom?

dd (ni preverjeno)

Pa veselo izplačevanje dodatkov za 70% manj obravnavanih ne-covidnih pacientov na mesečni ravni !!

Starejše novice