Podjetnica in lastnica blagovne znamke športnih oblačil SWY Petra Parovel, je v Ljubljani znova poskrbela za pravo norijo.

Tako imenovana pop-up trgovina na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču je poskrbela za pravi naval. Tri dni bodo kupcem tam na voljo športna oblačila in drugi pripomočki blagovne znamke SWY, ki jih je sicer mogoče kupiti na spletu. 

Znižane cene so privabile množico, predvsem žensk in deklet; že ob odprtju se je pred trgovino vila dolga vrsta.

Omenjeno znamko športnih oblačil je ustanovila vplivnica Petra Parovel, ki svoje izdelke promovira prek družbenih omrežij. Na družbenem omrežju Instagram ji sledi kot 103 tisoč sledilcev. 

Pop-up trgovina je lani začasno zaživela v ljubljanskem BTC in že takrat je bilo zanimanje tako veliko, da so se odločili zaradi nepregledne množice trgovino za eno uro celo zapreti. 

Vir: Instagram Petra Parovel
@n1slovenija Naval na pajkice v Ljubljani. Bi bili pripravljeni tako dolgo čakati v vrsti? #n1info #n1slovenija #n1news #slovenija #ljubljana #swybrand ♬ original sound - N1 Slovenija
@style.over.net Boš obiskala @swybrand pop-up trgovino? 🤗 Danes je bila žepred odprtjem ogromna gneča! 😮 #swybrand #swy #popup #swypopupshop ♬ [Fashionable] City pop with a nice guitar(1317597) - Br'z

Komentarji (2)

janek_1 (ni preverjeno)

ovce nasedajo. Kak so nori, ta vplivnica pa veselo se vam smeji. Beeeeeeee

44 (ni preverjeno)

domaca pamet in posel, ni kaj, uspela je..komu je vsec naj kupi, komu ne pac ne

Starejše novice