Slika je simbolična.
Učitelji in učiteljice so gotovo eni izmed tistih, ki najbolj zaznamujejo šolska leta. Mnogi svoj poklic opravljajo s posebno predanostjo in ljubeznijo. Najdimo jih!

Začetek šolskega leta ni nov začetek le za učence. Z novimi generacijami in novimi izzivi pred seboj v september stopijo tudi učitelji in učiteljice. 

V šolah prevzamejo vlogo voditeljev zvedavih umov, učijo, kaj je prav in narobe, pomagajo premagovati šolske izzive, pri tem pa mnogi nimajo pred seboj le predmetnika - učijo za življenje. 

Predlagajte! Iščemo naj učitelja ali učiteljico v Mariboru ali okolici

Kdo je učitelj ali učiteljica, ki je na osnovnošolce ali srednješolce pustila poseben vtis? Kdo je tisti ali tista, ki se je bodo učenci ali dijaki spominjali z nasmeškom na obrazu?

Kateri učitelj ali učiteljica dela s tako vnemo in zagnanostjo, da si po izboru bralcev Mariborinfo, zasluži naziv naj učitelja ali učiteljice? 

Bralci Mariborinfo izbirate naj učitelja ali učiteljico pri nas. Označite ime učitelja ali učiteljice, ki svoje delo opravlja s posebno predanostjo. 

Kako izberemo najboljšega učitelja ali učiteljico? 

Predloge ste že oddali. Mi smo jih skrbno prešteli, izmed vseh pa smo zbrali tiste, ki ste jih predlagali največkrat.

Zdaj ste znova na vrsti bralci. Med predlogi glasujte za naj učitelja ali učiteljico pri nas. Glasovanje za najboljšega učitelja ali učiteljico traja do ponedeljka, 26. septembra, do polnoči.

Starejše novice