Vir: Facebook T. H. S.
Labodi na mariborskem Lentu še naprej nimajo sreče. Tokrat je žalostna usoda doletela dva labodja mladiča.

Uporabnica družbenega omrežja Facebook je delila fotografije dveh labodov, ki so žal poginili po napadu večjega rjavega psa. »Mamica pa neutrudno joče,« je zapisala. 

Očividka je po napadu nemudoma poklicala policijo. 

Objava je naletela na številne jezne odzive Mariborčank in Mariborčanov, ki se zgražajo nad neodgovornim ravnanjem lastnice psa in v komentarjih pozivajo: »Pse na povodce!«

Spomnimo … Pred kratkim je družbenem omrežju Facebook zaokrožil nazoren in žalosten zapis Mariborčanke, ki je opazila poškodovanega laboda in skupaj z občanko na pomoč poklicala veterinarje. Veterinar poškodovani labodki ni mogel pomagati, zato so jo uspavali. 

»Star odprti zlom, verjetno od vodnega skuterja, noga je odmrla in bila gnila. Kost je gledala ven. In ja, gre za labodko pri železniškem mostu, ki jo je bilo potrebno uspavati,« je zapisala.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vlado Slamomlatov (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

JEBEš ENEGA PTIČA.

amiminitis

Davek na pse in kazni za nepripetost, ter puščanje pasjih iztrebkov, da mora človek gledati v tla, da ne stopi v nesnago. Ali bo kateri od svetnikov mariborske občine tako pogumen, da bo predlagal obdavčitev psov, ki niso na kmetijah.

ašatan (nepreverjen)

Lastniki psov so enako agresivni kot njihovi psi. Hodijo po pločn iku na dolgem povodcu imajo psa, tako, da ne more nihče mimo njih. Bog pomagaj, če takega lastnika prosiš, da ti da malo prostora. Rafal psovk in groženj ti odlaja lastnik. Vlado, ki je napisal jebeš enega ptiča pa ima res v glavi samo slamo - budala.

Surfeiter (nepreverjen)

Zadnjič sem videl (lokacija ni pomembna), kako sta dve vrani, mami raci pobili 5 mladičkov .... naravni proces in nagon ... psi so psi in bodo tudi ostali, pa če jih še tako šemite v razne oblekice in jim za rojstni dan kupujete torte z marcipanom ...

redarska_opica (nepreverjen)

ma tebe bi jaz zaprl z lačnimi svijami, kreten zahojen

In reply to by Surfeiter (nepreverjen)

Surfeiter (nepreverjen)

Vem, da bi ... pa ne moreš ... sanja svinja o koruzi ...

In reply to by redarska_opica (nepreverjen)

redarska_opica (nepreverjen)

pa kaj je zvami? kaj ste tupoglavci? narcisti zahojeni?

mbbobi (nepreverjen)

Tupoglavega lastnika/lastnico takoj prepoznaš. Tetovaže, neka bolj močna ali pa krvoločna pasma, ego do plafona, nima pa pojma zakaj sploh ima psa. V primeru kakšnega sranja pa ponavadi pobegnejo ali pa se zlažejo in natvezijo neko zgodbo, vsi krivi samo oni one.

Mrx (nepreverjen)

Pes mora biti vedno na povodcu, lastnici 1000 eur kazni, psa pa če sodi med nevarne pasme uspavati, saj naslednjič bo ubil kakšnega majhnega otroka in se bodo spet vsi sprenevedali....

Starejše novice