Tudi tokrat smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest, morda je kakšno namenjeno ravno vam.

Serviser strojev

Regionalno podjetje za upravljanje človeških virov WORKFORCE išče serviserja strojev, katerega delo bo vzdrževanje, servisiranje in popravljanje kmetijskih strojev in naprav, skrb za pravočasno oddajo naročila rezervnih delov, občasna komunikacija s proizvajalci in skrb za urejeno delovno okolje.

V podjetju nudijo enoizmensko delo, proste vikende, službeni avto in telefon in redno in dobro plačilo.

Terapevt za delo v centrih Linea Snella

V podjetju Linea Snella iščejo nove sodelavce za vodenje strank po predpisanem programu, svetovanje s področja vadbe, prehrane, estetike in zdravega načina življenja in izvajanje drugih sorodnih del po navodilih nadrejenega skladno z delovno usposobljenostjo v okviru delovnega mesta.

Pričakujejo vsaj peto stopnjo prednostno zdravstvene, kozmetične ali športne smeri ali smeri prehranski svetovalec. Nudijo možnost dodatnega izobraževanja in možnost kariernega razvoja.

Monter senčil

V podjetju TEHROL hiša senčil iščejo monterja senčil. Ponujajo redni mesečni dohodek, stimulativno, konkurenčno nagrajevanje, uvajanje v delo, zaposlitev za nedoločen čas, enoizmensko in timsko delo.

Pričakujejo četrto ali peto stopnjo tehnične, elektro, strojne ali lesne smeri, vozniški izpit B-kategorije ter fleksibilnost, ročne spretnosti in inovativnost pri delu.

Zdravnik

Podjetje Naton zaradi povečanega obsega dela zaposli zdravnika medicine dela, prometa in športa.

Pričakujejo univerzitetno izobrazbo s področja medicine, zaželjene so nekajletne izkušnje s področja medicine dela, prometa in športa. Nudijo dopoldansko delo od 7. do 15. ure in stimulativno plačilo.

Pismonoša

Podjetje HSG Kariera išče pismonoša v Mariboru in na Ptuju, kateri bo dostavljal vse vrste pošiljk in blaga, opravljal denarne storitve na terenu in sprejemal dostave pošiljk.

Pričakujejo nižje poklicno izobraževanje brez delovnih izkušenj ali končano osnovno šolo s petimi leti delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije in osnovno računalniško znanje.

Starejše novice