Gorkega ulica 34 (vir: posnetek zaslona, Google zemljevidi).
Mariborska občina znova išče potencialnega najemnika za občinski poslovni prostor na Taboru. Za kakšen prostor gre in koliko bo moral potencialni najemnik odšteti za njegov najem?

Mestna občina Maribor je na svoji spletni strani objavila javni razpis, v sklopu katerega bo skušala najti najemnika za poslovni prostor v lasti občine.

Poslovni prostor se nahaja na Taboru, natančneje na naslovu Gorkega ulica 34, oddaja pa se za namen pisarniške ali mirne storitvene dejavnosti.

Poslovni prostor je velik 185,5 kvadratnega metra, izhodiščna mesečna najemnina za poslovni prostor pa znaša 630 evrov.

Občina ponuja poslovni prostor na Taboru

Kot že omenjeno, bo občina skušala najti novega najemnika za poslovni prostor v lasti občine. In sicer gre za:

  • poslovni prostor v izmeri 185,53 kvadratnega metra v pritličju stavbe na naslovu Gorkega ulica 34 v Mariboru. Poslovni prostor se oddaja za pisarniško ali mirno storitveno dejavnost. Pri tem pa izhodiščna mesečna najemnina znaša 630 evrov.

Ponujena mesečna najemnina ne sme biti nižja od objavljene izhodiščne mesečne najemnine.

Ponudbe zbirajo do 28. marca

Občina bo z najemnikom najemno razmerje sklenila s prvim dnem v mesecu, predvidoma 1. aprila, in sicer za nedoločen čas. Poslovni prostor se oddaja v stanju, kakršnem je, brez opreme, kot zaključena celota.

Pri tem pa je najemnik poleg najemnine in nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, za poslovni prostor dolžan plačevati tudi druge stroške, med drugim individualne ter skupne obratovalne stroške. 

Mariborska občina bo najemno pogodbo sklenila z najugodnejšim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo najemnino za mesečni najem, a mora ponudnik pred oddajo ponudbe vplačati varščino v višini treh mesečnih najemnin.

Potencialni najemniki ob tem izpolnijo obrazec na spletni strani občine, kjer se nahajajo tudi vse ostale podrobnosti, svoje ponudbe pa morajo poslati na naslov Mestne občine Maribor do vključno s četrtkom, 28. marca, do 12. ure.

Komentarji (17)

Lastninsko neurejeno (ni preverjeno)

Stavba ne more biti u javni lasti

Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

večina nepremičnin ki jih oddaja občina maribor je pokradenih po letu 1945 iz strani gnusnih zlocincev in lopovov-komunistov!!!vse vodeno iz beograda pod taktirko mednarodnega zlocinca tata in peofila josipa broza tita-revizija pokradenih nepremičnin bo zagotovo izvedena!!!!!!!smrt jim!!!!

In reply to by Lastninsko neurejeno (ni preverjeno)

Mbb (ni preverjeno)

Pokliči 112 !

In reply to by Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

ko (ni preverjeno)

seznam roparsko pokradenih nepremicnin in podjetij v sloveniji si oglejte na spletu!!!!revizija pokradenih nepremičnin po letu 1945 sledi!!!!!!!udbomafija!!!

In reply to by Mbb (ni preverjeno)

JANEZ 1 (ni preverjeno)

Jovanka Žal niso bili dosledni da bi potamanili tvoje roditelje. Bilo bi nekaj golazni manj.

In reply to by Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

ko (ni preverjeno)

janez-prideš na vrsto komunistična gnusoba jugoslovanska-izdajalska!!!

In reply to by JANEZ 1 (ni preverjeno)

From inside (ni preverjeno)

slovenija slovencem

In reply to by ko (ni preverjeno)

Aljoša D. (ni preverjeno)

Jaz sem izrodek hrvatskog bleiburškog voda, ne ti ... umukni više!

In reply to by Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

From inside (ni preverjeno)

komunisticni diktator mednarodni zlocinec-josipbroz-tito je dal umoriti preko 200 000 slovencev!!!v sloveniji imamo 800 množičnih grobisc-zapuscina jugokomunizma!!!!!smrt jim!!!!!

In reply to by Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

ko (ni preverjeno)

mtt-ukraden hutterju,gostilna koper,zicki dvori,hutter blok ukraden hutterju,TAM maribor ukraden!!!90 %nepremičnin v mariboru-med njimi je bila tudi ena najlepših kavarn v mariboru-astoria-,casino maribor-UKRADENO IZ STRANI JUGOKOMUNISTOV-smrt jim!!!!!lopovi bodo plačali vse zlocine in tatvine!!!!!revizija in lustracija komunistov je neizogibna in nujna-smrt jim!!!!!

Aljoša D. (ni preverjeno)

Pišam ti u usta ...

In reply to by ko (ni preverjeno)

aleksander a. (ni preverjeno)

hrvati v akciji oluja fino izterali srbsko- cetnisko golazen iz hrvaške zemlje-slovenija tega ni storila!!!!

In reply to by Aljoša D. (ni preverjeno)

alsenović (ni preverjeno)

pusim i kradem ti. .

In reply to by Aljoša D. (ni preverjeno)

aleksander a. (ni preverjeno)

morilec tito-takoimenovana kumrovska posast!!!je dal po 1945 letu pomoriti vec slovencev kot so jih nemski okupatorji med2 vojno-vse vodeno iz srbije-beograda!!!!smrad jugokomunizma se ponovno siri po sloveniji!!!!!kako dolgo se boste prenasali -slove6nci???!!!

z glasbo naprej (ni preverjeno)

toplo vam priporocamo poslusanje pesmi-thompson-cavoglave in kninska kraljica-resnica boli auuuuu.!

sprema se oluja (ni preverjeno)

koliko pokradenih nepremičnin si lasti občina maribor!!!????REVIZIJA POKRADENIH NEPREMIČNIN IN LUSTRACIJA JUGOKOMUNISTOV SLEDI-JE NEIZOGIBNA!!!!BEZALI BOSTE V VENEZUELO BOLJSEVISKA TATINSKA GOLAZEN

From inside (ni preverjeno)

v gostilni koper-koroškega cesta-se je zgodil gnusni umor-(seveda je bila ta gostilna tudi ukradena iz strani jugokomunistov-srbov)-ampak kasneje so jo morali vrniti lastnikom!!!!mislite da se zaradi tega ljudje izogibajo tej gostilni-tam bi naj celo videli duhove mrtvih!!!!!zdaj je v lasti banke-kredit!!!

Starejše novice