Slika je simbolična.
Učitelji in učiteljice so gotovo eni izmed tistih, ki najbolj zaznamujejo šolska leta. Mnogi svoj poklic opravljajo s posebno predanostjo in ljubeznijo.

Začetek šolskega leta ni nov začetek le za učence. Z novimi generacijami in novimi izzivi pred seboj v september stopijo tudi učitelji in učiteljice. 

V šolah prevzamejo vlogo voditeljev zvedavih umov, učijo, kaj je prav in narobe, pomagajo premagovati šolske izzive, pri tem pa mnogi nimajo pred seboj le predmetnika - učijo za življenje. 

Izbrali ste naj učitelje!

Bralci ste oddali svoje glasove in izbrali. 

Najbolj vas je prepričala Barbara Blažič iz Osnovne šole bratov Polančičev Maribor, ki ste ji namenili daleč največ glasov. S kar 44,1 odstotki glasov je pristala na prvem mestu in si prislužila naziv naj učiteljice Maribora. 

Na drugem mestu je Simona Ivanovič iz Osnovne šole Prežihov Voranc. Namenili ste ji 19,2 odstotkov glasov, s tem pa si je prislužila drugo mesto. 

Na tretjem mestu je pristal humanitarec in učitelj Boris Krabonja iz Srednje ekonomske šole in gimnazije Maribor. Namenili ste mu 11,1 odstotkov glasov. 

Komentarji (7)

Surfefiter (ni preverjeno)

Ko delate anketo in jo objavite in naj bil ta bila regularna, morate objaviti število udeleženih ankentiracev (N), število sodelujočih in vse ostale parametre, ki jih zavezojoči elementi zahtevajo ... ti rezultati so ... NIČ ...

Fischer (ni preverjeno)

A to so morali učenci glasovati javno, za petko potem...butaste ankete delate do amena!

Neviden (ni preverjeno)

Mater ste kre...ni.Pa kakšne ankete delate.Kdor si to izmisli nima vseh kolic v glavi.

Tommmmmy (ni preverjeno)

Koliko ljudi pa je glasovalo? Struktura? Novinar, če ne objaviš osnovnih parametrov ankete, je ta ničvredna. Sedi ena.

mirs (ni preverjeno)

Najboljših ni, je pa veliko dobrih.

David2022 (ni preverjeno)

Vau, zdaj še deljenje in predaljčkanje učiteljev.. vse samo še en šov več. BOLANO !! Kot da o roboti....Zamislite se malo kaj boste prispevali ljudje, da se kaj spremeni. Že ob tem komentarju, moram robotu potrdit da nisem robot.

Surfeiter (ni preverjeno)

naša učiteljica je zgledala kot kaka kurba
kratka kikla tangice že pred 50 leti
visoke pete in velik dekolte
čeravno je imala male zize
butasta pa kot sam Metod Trobec

Starejše novice