Slika je simbolična.
Gotovo se spominjate tistega najljubšega ali najljubše. Osebe, ki je vaše otroštvo ali otroštvo vaših otrok zaznamovala z izjemnim delom. Kdo si zasluži naziv naj vzgojitelja ali vzgojiteljice? Izbrali ste.

Vzgojitelji so tihi junaki naše družbe, čigar vloga sega globlje od zgolj poučevanja in varstva otrok. So tisti, ki z ljubečo roko oblikujejo prihodnost. Vsakdanje delo vzgojiteljev nosi s seboj izjemno odgovornost, saj oblikujejo in vodijo naslednjo generacijo. 

Prav vsak se spominja najljubšega, tistega vzgojitelja ali vzgojiteljice, ki se ga še danes spomnimo z nasmeškom na obrazu. 

Izbrali ste! 

Bralci Mariborinfo pa ste izbrali! Prvo mesto si je prislužila Mia Želj iz Vrtca Vrtiljak in Ciciban. Namenili ste ji kar 31,3 odstotkov glasov.

Vesna Majcen iz Vrtca Otona Župančiča je prejela 18 odstotkov glasov in s tem pristala na drugem mestu. Na tretjem mestu je pristal Grega Šerc iz Vrtca Ivana Glinška Maribor, prislužil si je 14,7 odstotkov glasov. 

Komentarji (3)

Surfeiter (ni preverjeno)

To kar počnete s temi anketami je krivično, žaljivo, in menim, na robu kaznivosti ... da na osnovi kvazi anket, katerih niso znani nobeni podatki, zavajate bralce ter razpravljate o laskavosti naslova vzgojiteljic in s tem vrtca, je milo rečeno nekorektno in zavajajoče, četudi so same ankete izpeljane transparentno. Namreč, pri tako malem številu anketirancev, z lahkoto pride do namernih anomalij rezultatov v korist tistega, ki angažira več "svojih" anketirancev. Skratka, to, ko se ljudje na povabilo sami odločajo komu oddati glas, ni anketa, je krivično-žaljiva potegavščina populistčnega medija, željnega vsaj malo pozornosti ...

Neviden (ni preverjeno)

Že kar nekaj časa imajo to foro ,kdo je najboljši,najokusnejši,najhitrejši...
Žal res pomilovanja vredno.Idejni osebek nima vseh čistih.Dajte no,če hočete klike si pač izmislite zgodbo ,kot jih je povsod drugje napihjenih iz miši v slona.Itak vam nihče več nič ne verjame.

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Kdo?

Starejše novice