Bralci Mariborinfo.com ste sodelovali v akciji in izbrali najboljšo pico v Mariboru. Kdo dela najboljšo pico v mestu?

Italijanska specialiteta, oboževana, vseprisotna in nikoli naveličana pica, je pri nas nekoliko drugačna tako po izgledu kot tudi po okusu, če jo primerjamo s tisto, ki jo spečejo mojstri Italijani. A vendar ima vsak od nas izbran lokal, kjer spečejo našo najljubšo pico. Tako smo na Mariborinfo.com v minulih dneh izpeljali akcijo, v kateri ste bralci izbirali najboljšo pico v mestu. Kam na najboljšo pico v Mariboru?

Oddanih glasov je bilo kar 1387 glasov, boj za najboljšo pico v Mariboru pa je bil izjemno napet. Najboljšo pico v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo tako pečejo v La Cantini!

Največ glasov med vsemi, 322, je dobila La Cantina. Pizzerija in špagetarija tik pod vznožjem Pohorja je le za 33 glasov prehitela drugouvrščeno Toscano, ki je prejela 289 glasov bralcev Mariborinfo.

Na tretjem mestu s 191 glasovi sledi Pizzeria Pomodoro, na četrtem mestu pa s 154 glasovi bralcev Mariborinfo La Pizzeria. Več kot sto glasov, natančneje 105 glasov, je dobila tudi napolitanska picerija v središču mesta Verace. Sledijo pa si še Picerija Sidro s 70 glasovi in zelo izenačene Pizzeria Verdi, Al Capone, Pizzeria Vivaldi, Ancora in Pizzeria Ali, ki jih je ločilo le 16 glasov. Na dvanajstem mestu pa je pristala ena izmed novejših picerij v mestu, Revpbblica.

Starejše novice