Družina Horvat se je na osnovi informativne ponudbe odločila za ogled objekta s strani strokovnjakov Energije plus, ki so bili najugodnejši ponudnik za postavitev sončne elektrarne.

Strokovnjaki Energije plus so ob ogledu objekta preverili velikost, naklon in usmerjenost strehe ter možna senčenja. Prav tako so naredili podrobno analizo trenutne porabe in predvideno bodočo porabo električne energije, na osnovi katere so dimenzionirali potrebno velikost sončne elektrarne. 

Končna ponudba = končna cena

V naslednjem koraku je Energija plus v imenu investitorja oddala vlogo za soglasje in po pridobitvi le-tega poslala investitorju končno ponudbo. Definirali so jo na osnovi pridobljenega soglasja in ogleda, kjer so določili točno število modulov, velikost razsmernika in vse ostale komponente.

Po oddaji končne ponudbe se cena več ne spreminja.

Zakaj je prav zdaj najboljši čas za odločitev za lastno sončno elektrarno?

»Končna ponudba, ki predstavlja tudi končno ceno za nas, se ni bistveno razlikovala od prejete informativne ponudbe, zato smo se soglasno odločili za postavitev sončne elektrarne pri Energiji plus. Za našo družino je namreč pomembno, da čimprej izvedemo ta projekt, da bomo takoj pričeli ustvarjati prihranke.«

Energija plus uredi vso dokumentacijo, tudi za Eko sklad

»Zelo mi je všeč ponudba Energije plus za postavitev sončne elektrarne 'na ključ', saj moram zgolj podpisati pogodbo in poravnati svoje obveznosti, za vse ostalo pa bodo poskrbeli oni. Uredili bodo vso dokumentacijo in vodili celoten projekt do priključitve elektrarne na omrežje, prav tako pa mi bodo brezplačno pomagali pri pridobitvi nepovratnih sredstev Eko sklada,« navdušeno zaključi investitor Štefan.

Energija plus vam je za vse informacije na voljo od ponedeljka do petka med 7.30 in 17.00 na brezplačni telefonski številki 080 21 15. Vabljeni tudi k obisku njihove spletne strani www.energijaplus.si.

Starejše novice