Vir: Facebook profil Jockey's Club Maribor
Po zimskem premoru bo s prvim marcem ponovno zaživel lokal na Hipodromu Kamnica. Na mariborski občini so sicer pred časom pojasnili, da je poslovnimi partnerji prišlo do razhajanj, zaradi česar je bilo delovanje hipodroma okrnjeno.

Po zimskem premoru svoja vrata ponovno odpira lokal na Hipodromu Kamnica, ki je v prenovljeni podobi zaživel junija lani. 

»Z veseljem delimo z vami, da s prvim marcem Jockey’s Club odpira svoja vrata,« so zapisali na Facebooku: »Vabljeni na jutranjo kavo, čaje, vaflje …«

Lokal v zimskih mesecih zaprt, a brez obvestila za goste

Spomnimo. Na nas se je pred tedni obrnila bralka Mariborinfo, ki se z družino odpravila na dopoldanski sobotni sprehod do Hipodroma Kamnica, kjer so v tamkajšnjem lokalu želeli popiti pijačo. Presenetila so jo zaprta vrata lokala.

Kot je povedala, ni bilo nikakršnega obvestila, da je lokal Jockey's Club Maribor zaprt, na vratih je bil le delovni čas lokala, po katerem bi naj ta obratoval od osmih dalje.

Ko je kasneje preverila družbena omrežja lokala, je ugotovila, da so zadnje objave iz lanskega novembra. Po tem se je obveščanje preprosto končalo.

Ker so tudi zadnje objave Konjeniškega centra Hipodrom Kamnica Maribor, ki je najemnik celotnega območja hipodroma, datirale v november, smo situacijo preverili pri Javnem holdingu Maribor.

Za Mariborinfo so povedali, so bili najemodajalci, to je Šport Maribor, s strani najemnika obveščeni, da je lokal v tem zimskem času zaprt. A o tem, kot kaže, niso informirali javnosti.

Med poslovnimi partnerji prišlo do razhajanj

Na holdingu so za Mariborinfo pojasnili, da je leta 2022 je med poslovnimi partnerji pri najemniku Hipodroma Kamnica, to je Konjeniškemu klubu Hipodrom Kamnica Maribor, prišlo do določenih razhajanj. 

»To je pustilo nekaj negativnih posledic tudi na delovanje celotnega Hipodroma in neizpolnjevanje pogodbenih obveznosti s strani najemnika do najemodajalca,« razlagajo.

»Šport Maribor, kot najemodajalec, redno spremlja situacijo in je z najemnikom tudi v stalnem stiku in reševanju zadeve,« so še povedali. 

»V Športu Maribor verjamejo, da bo v naslednjih mesecih najemnik v polni meri stabiliziral poslovanje in bo tako že v spomladanskih mesecih v obratovanju tudi lokal,« so še dodali na holdingu.

Komentarji (3)

Peter. (ni preverjeno)

Upam da je drug najemnik. Prejšnja najemnica je pustila dolgove vse na okrog. Tudi meni. Iz sodišča so mi sporočili da sem 11 v vrsti. 🤦‍♂️

Kuj en (ni preverjeno)

Škoda tega lokala. Kristjan je bil izjemen natakar in zaradi nesposobnežev nad njim se je zgodilo, kar se je.

Rašimir Skokovič (ni preverjeno)

Se bo spet prodajal beli cuker pod pultom! Yupi!!!

Starejše novice