Slika je simbolična.
Vrtnarstvo Štravs se je odločilo za lepo gesto. Vsem, ki so bili prizadeti s točo, podarjajo najrazličnejše sadike, med drugim paradižnika in paprike.Vrtnarstvo Štravs, ki se nahaja v bližini Podčetrtka, se z vrtnarstvom ukvarja že vse od leta 2000. Sprva

Vrtnarstvo Štravs, ki se nahaja v bližini Podčetrtka, se z vrtnarstvom ukvarja že vse od leta 2000. Sprva so začeli s pridelovanjem zelenjave, nato pa so temu dodali širok izbor sadik sort zelenjave in cvetja.

Tako se spomladi ukvarjajo s širokim programom pridelave sadik zelenjave in zelišč za vrtičkarje, z vzgojo balkonskega cvetja in enoletnic za gredice in grobove. Od spomladi do jeseni se ukvarjajo z integrirano pridelavo zelenjave, v jesenskem času pa nudijo bogat izbor jesenskega cvetja, od mačeh, trajnic, lončnih krizantem ter rezanega cvetja.

Sedaj pa so se odločili za solidarnostno gesto, saj so na družbenem omrežju Facebook zapisali, da vsem, ki jih je v nedavnih neurjih prizadela toča in jim je uničilo pridelek, podarjajo sadike paradižnikov, paprik in rdečih bršljank. Kontaktirate jih lahko preko telefonske številke 041 588 245 ali elektronskega naslova [email protected].

Starejše novice