Zimska sezona na Pohorju se bo predvidoma nadaljevala še do velike noči. Še pred koncem letošnje sezone bo, kot je bila praksa že v minulih letih, mogoče kupiti nove sezonske smučarske vozovnice.

Kljub začasni prekinitvi in omejitvam, ki so zaznamovala letošnjo smučarsko sezono, iz Marproma sporočajo, da bodo na Pohorju do konca marca skupaj zbrali 86 smučarskih dni. 

Tako imenovana super predprodaja, ko bodo sezonske vozovnice za zimo 2021/202a naprodaj po najnižjih cenah, bo trajala od 1. do 15. aprila, so sporočili iz Marproma.

Ob tem poudarjajo, da bodo cene vseh sezonskih smučarskih vozovnic za prihodnjo zimo ostale enake, kot so v letošnji. Predprodaja vozovnic pa bo razdeljena v tri obdobja.

Nove sezonske vozovnice bodo samo od 1. do 15. aprila za odrasle stale 370 evrov, za mladino, študente in seniorje 310 evrov ter za otroke in invalide 210 evrov.

V omenjenem času bodo naprodaj osnovne, družinske in prenosne sezonske vozovnice. 

V naslednjih obdobjih predprodaje se bodo cene sezonskih vozovnic postopoma zviševale. 

Super predprodaja bo potekala na blagajni spodnje postaje Pohorske vzpenjače vsak dan od 7. do 15. ure (ob četrtkih do 17. ure), vozovnice pa bo možno naročiti tudi preko e-naslova [email protected]

Na Marpromu ocenjujejo, da so v letošnji nepredvidljivi sezoni naredili največ, kar so v danih razmerah lahko, da zlasti kupcem sezonskih vozovnic omogočijo koriščenje teh v čim večji meri. Če bo letošnja zimska sezona podaljšana v april, bodo tudi aktualnim sezonskim vozovnicam podaljšali veljavo

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice