Zavetišče za živali Maribor je danes sporočilo, da zaradi prezasedenosti kapacitet ne more več sprejemati novih mačk, razen izjem.

Zaradi popolne zasedenosti namestitvenih kapacitet Zavetišča za živali Maribor so bili v zavetišču primorani začasno ustaviti sprejem mačk. Izjema so bolne in poškodovane živali. 

»Kot že leta poprej, smo tudi letos prišli do točke, ko število najdenih živali močno presega možnosti namestitve,« razlagajo v mariborskem zavetišču.

Pri tem v zavetišču dodajajo, da v kolikor najdete zapuščeno mačko, jim najdbo sporočite, vendar najditelje naprošajo, da za mačko začasno poskrbijo, v zavetišču pa se bodo potrudili, da jo bodo sprejeli takoj, ko bo to možno.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rockandroll (nepreverjen)

Vam jaz povem kaj je žalostno ? To da naša država dovoli uvažanje živali z Bosne, Srbije in je to trgovanje postalo prekleto dober biznis .

Surfeiter (nepreverjen)

Nismo vas ustanovili zato, da zavračate zapuščene živali ... niti vas za to plačujemo ... enostavno nimate pravice kogarkoli zavrniti ... pizda, edino v MB in nikjer drugje ... jebeni Zagorci ...

Neviden (nepreverjen)

Boste jih pa morali nekaj uspavat 'a ne.Ne da se vse rešit'ni lepo pa vendar 'ali pa nehajte jamrat.

Starejše novice