Marprom izročil donacijo UP-orniku in Ilki Štuhec, a je slednja tudi svojo donacijo prepustila humanitarnemu društvu.

Javno podjetje Marprom, ki se ponaša s certifikatom Družini prijazno podjetje, je na krajši slovesnosti pod Pohorjem izročilo donaciji humanitarnemu društvu UP-ornik in vrhunski mariborski smučarki Ilki Štuhec. Obema so podarili znesek v višini 1000 evrov, Ilka pa se je ob tem izkazala s srčno gesto in svojo donacijo prepustila društvu UP-ornik.

UP-ornik navdušen

Ob tem se je mariborska smučarka zahvalila Marpromu, s katerim ima sklenjeno sponzorsko pogodbo, in obljubila, da bo tudi sama še naprej pomagala pri promociji nove blagovne znamke Visit Pohorje. Nad donacijo so bili navdušeni tudi predstavniki humanitarnega društva UP-ornik, ki zbira finančna sredstva, s katerimi poskuša ljudem povrniti upanje in pozitiven pogled na prihodnost.

Donacija v prave roke

V Marpromu pa so ob tem še obljubili, da si bodo v letu 2017 še naprej prizadevali delovati kot družbeno odgovorno podjetje. »Zavedamo se, da v našem mestu obstajajo številni problemi, zato želimo v okviru zmožnosti pomagati tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. Verjamemo, da je donacija humanitarnemu društvu UP-ornik pristala v pravih rokah,« je poudaril direktor Marproma Bernard Majhenič.

 

Starejše novice