Nakup vozovnic in vstopnic za različne dejavnosti na Mariborskem Pohorju je moč opraviti tudi z unovčitvijo bonov 2021. Preverili smo, kakšno je zanimanje.

Vozovnice in vstopnice za različne dejavnosti na Mariborskem Pohorju je moč kupiti tudi z unovčitvijo novih bonov. To velja za vse vrste vozovnic po rednih cenikih, objavljenih na spletni strani Visit Pohorje, ob tem pa tudi za tri posebne pakete, pripravljene izključno za nakup z boni 2021.

Pri Marpromu smo preverili, koliko ljudi je do zdaj izkoristilo to možnost. 

Zanimanje za nakup vozovnic je veliko

Možnost koriščenja bonov 2021 pri nakupu vozovnic za Mariborsko Pohorje je med njegovimi obiskovalci naletela na dober odziv, so za Mariborinfo povedali na Marpromu. 

Od 23. julija, ko se je začela prodaja pohorskih vozovnic z unovčitvijo novih bonov, so do danes prodali skupno nekaj več kot 300 posameznih vozovnic in paketov vozovnic.

Na prvem mestu so različne sezonske smučarske vozovnice. Teh so z unovčitvijo bonov doslej prodali blizu 150.

Za kaj lahko uporabimo bone? 

Uporaba bonov je mogoča ob nakupu vseh vozovnic za krožno kabinsko žičnico, dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic, letnih kombiniranih vozovnic ter dnevnih in letnih vozovnic za Bike park Pohorje, razen vozovnice Gravity card.

Pri na Marpromu poudarjajo, da sta sta za nakup z boni še vedno na voljo dva posebna paketa – v enem so dnevne kolesarske vozovnice in v drugem dnevne smučarske vozovnice.  

Najnižja vrednost za sprejem bona je 20 evrov, sporočajo iz Marproma.

Nakup vozovnic ali vstopnic z bonom je treba opraviti na blagajni pod Pohorjem in pri tem predložiti izpolnjen obrazec BON 21 ter osebni dokument ali njegovo kopijo.

Prav tako sprejemajo naročila preko e-naslova [email protected], izdelane vozovnice pa bodo kupci zatem prevzeli na blagajni.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice