Še ne veste, kako boste preživeli sobotni večer? V Vinoteko Rožmarin prihaja slovenski DJ Mike Vale in le z malo sreče si lahko priigrate dve karti.

Minilo je precej časa, odkar so v Vinoteki Rožmarin nazadnje odčepili house beate in edino spodobi se, da v novi sezoni ne srkamo samo belih in rdečih požirkov, temveč se večkrat prepustijo tudi hišnemu izboru žlahtnih elektronskih kapljic!

V Rožmarin prihaja zvezdnik iz domačega glasborodnega okoliša, Mike Vale, ki bo poskrbel za vse ljubiteljske house okuševalce in zabavoželjneže, kot tudi za dobro izostrene brbončice poznavalcev elektronske glasbe.

Mike Vale je trenutno eden izmed najbolj priljubljenih DJ-ev in producentov. Neprekinjeno zaporedje avtorskih skladb in remiksov na vrhovih svetovnih lestvic, uvrstitev na seznama najbolj vročih tech-house izvajalcev in izvajalcev, ki jih je vredno spremljati, DJ nastopi po celem svetu in njegov prijeten karakter so samo nekateri izmed razlogov, s katerimi je Mike Vale stopil iz povprečja in prodrl do nekaterih najboljših založb glasbene scene. Za prefinjen uvod in inteziven pookus bosta v soboto poskrbela Dino DZ in Loudbeatz.

Dogodek se prične ob 22. uri v Vinoteki Rožmarin. Dva srečneža oziroma srečnici, ki bosta sodelovala oziroma sodelovali v nagradni igri na Facebook strani Mariborinfo.com, bosta vstopnici prejela oziroma prejeli v četrtek, drugi jih lahko kupite v Rožmarinu ali Eventimu.

 

Starejše novice