Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 24. julija, opravili 740 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 32 novih okužb, gre za 4,3-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 17.730 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

V Sloveniji je še vedno 830 aktivnih primerov okužb s koronavirusom.

Število na novo zabeleženih okužb je večje od včeraj, ko so ob 1865 PCR testiranjih potrdili 93 novih okužb, šlo je za 5-odstotni delež okužb.

V bolnišnicah 29 oseb

V bolnišnicah je trenutno hospitaliziranih 29 bolnikov s koronavirusom, od tega je osem pacientov na intenzivni negi.

Včeraj je umrl en covidni bolnik. Število umrlih po podatkih Covid-19 Sledilnika je 4428 oseb.

Po semaforju ukrepov smo še zmeraj v zeleni fazi, saj je sedemdnevno povprečje okužb pod 250.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

uživajte dokler še lahko, jeseni sledi anarhija in 100,000 ljudi na ulicah, v tujih državah pa na milijone, sledila bo krvava tretja svetovna vojna in RESET te poneumljene civilizacije in uničenje svetovne bankirske elite, tudi za ceno milijarde žrtev.

Koncajte novin… (nepreverjen)

Upam da se bodo ljudje kmalu zbudili, da ne bo prepozno. Sedaj se morda kak cepljen smeji, a večina ne, saj dobro vedo, da če bomo enkrat dopustili razslojevanje bo šlo to naprej v grozo. Tudi židi so bili prve žrtve, potem pa je gorel ves svet. Ustavimo dokler je čas, tudi pametnjakovici in prodane duše na koncu dobijo svoje plačilo, a žal je prej vse preveč groze in žalosti. Upajmo da bo zmagal razum, saj se ljudje prehlada res ne bojimo, in tudi izkoreninil ga ne bo nihče.

Starejše novice