Slika je simbolična.
V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor so sprejeli milejše ukrepe za zamejevanje koronavirusa. Obiski so tako odslej dovoljeni, in sicer eni zdravi osebi, uporaba zaščitnih mask pa je priporočljiva, a obvezna pri stiku s pacienti.

V luči umeščanja koronavirusa v vsakdanje življenje so člani kriznega štaba Univerzitetnega kliničnega centra Maribor sprejeli milejše proticovidne ukrepe tudi na področju obiskov in nošenja mask.

Obiski v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor so dovoljeni vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, med 16. in 17. uro, ter med vikendom in ob praznikih med 14. in 15. uro. 

Obiski so dovoljeni eni zdravi osebi dnevno. Pri paliativnih ali kritično bolnih so, po dogovoru z lečečim zdravnikom, možne tudi izjeme. 

Uporaba zaščitnih mask je odslej v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor priporočljiva, obvezna pa je pri neposrednem stiku s pacientom, kar velja tudi za obiskovalce.

Komentarji (8)

Šumar (ni preverjeno)

Kaj moramo vedeti ob obisku UKC Mb... Vedeti moramo da bo osebje z nami neprijazno... Vedeti moramo da bomo čakali kot bedak... Vedeti moramo da so bili lepo plačani za NEdelo... Pa vedeti moramo da zdaj brez teh (covid) dodatkov ne mislijo delati niti 20% tega kar so delali prej... Tak da moramo vedeti da bo zelo zelo slaba obravnava bolnika...
Če obravnava sploh bo???
Kje so zdaj zaprisege... POMAGATI LJUDEM V VSAKEM PRIMERU...
HITRO POZABLJENE OBLJUBE!!!

ah (ni preverjeno)

Dobro si to napisal... :) Čeprav jaz plačujem dodatno 20€ da pridem do zdravnika v 10dneh :) Ti priporočam, da plačuješ še tretjo položnico.. namest v šparovček daš pač zavarovalnici :)

In reply to by Šumar (ni preverjeno)

ah (ni preverjeno)

Dopisujem: Tak kot so sedaj prazni oddelki že dolgo ni blo. Potem pa prideš na "dermo" v UKC MB in greš skoraj mimo ambulante, ker spredaj noben ne sedi in čaka, a noter 4 zdravniki kofetkajo in se smejejo s sestrami. No po 15min čakanja te sprejmejo (7min čez tvojo naročeno uro)... predlagma novinarjem da se sprehodijo po oddelkih, da preverijo in malo poslikajo. Gužva je samo na sprejemu (urgence in oni drugi vhod ko stolpnica)

In reply to by ah (ni preverjeno)

SLO (ni preverjeno)

Očitno so se v ukc-Maribor popravili. Pišem iz lastnih izkušenj. Včeraj sem pripeljal pacientko na urgentni oddelek. Gotova sva bila v 40 minutah. Pregled zdravnice, rentgen in končne diagnoze v rekordnem času. Pohvalno!

Šumar (ni preverjeno)

Slo-Plačan komentar

In reply to by SLO (ni preverjeno)

SLO (ni preverjeno)

Potrebno jih je tudi pohvalit in ne samo grajati, če za to ni argumentov.
Eni se radi hranite z negativno energijo!

In reply to by Šumar (ni preverjeno)

Šumar (ni preverjeno)

Ooo brez skrbi... Da je argumentov kolko hočeš... Sam sem čakal 5 ur v prazni čakalnici... Medtem ko so kofetkali na veliko... Poglej si čakalne vrste... 4 leta in pol za prvi pregled specialista... Samo za pregled ne za zdravljenje... Poglej si pa še plače teh izsiljevalcev (doktorjev) ki so prisegli za dobro ljudem... to so novodobni lopovi izsiljevalci...
Hraniš se pa ti z lažnimi podatki takimi ko pašejo tebi... Za negativno energijo pa vprašaj ravno Ukc Mb...

In reply to by SLO (ni preverjeno)

Politik (ni preverjeno)

Lepi si vi jebi...te s temi maskami'ja?Ja.

Starejše novice