Slika je simbolična.
Ob gostinskem lokalu pri mestnem parku bo najverjetneje prihodnji konec tedna zaživelo veliko drsališče, ki bo merilo kar 250 kvadratnih metrov.

Zavod za turizem Maribor je prejšnji petek prekinil priprave na postavitev montažnega drsališča na Trgu Leona Štuklja. Razlog za odpoved je negotovost glede ukrepov na področju decembrskega dogajanja v mestnih jedrih.

Kljub temu Mariborčani ne bomo ostali brez zabave na drsalkah. Ob mestnem parku bo zaživelo Gallusovo drsališče, ki ga bo tam postavil mariborski gostinec. 

Drsali se bomo lahko ob lokalu Gallus Park Coffee, ki se nahaja v neposredni bližini mariborskega mestnega parka.

Drsališče primerno za največ 70 ljudi

»Po enomesečnem premoru aktivnosti za naše najmlajše se vračamo v velikem slogu. V mesecu decembru bomo otvorili Gallusovo drsališče pri mestnem parku,« so zapisali na svojem Facebook profilu. 

»Drsališče bo namenjeno vsem občanom mesta Maribor in njegovi okolici,« so še sporočili. 

Postavljeno bo na terasi lokala v izmeri 250 kvadratov, primerno bo za do 70 ljudi. Gostinski lokal ob drsališču bo skrbel za hrano in pijačo ter aktualen program. 

Na voljo sezonske vstopnice

V Gallus Park Coffee si želijo, da jih obiščete v čim večjem številu, zato ponujajo možnost nakupa sezonske karte za obdobje 80 dni v predprodaji za 50 evrov.

Sezonske karte lahko naročite preko zasebnega sporočila na Facebooku in kupite v predprodaji na vseh treh Gallusovih lokacijah (Gallus Park Coffee, Gallus drive-in na Šentiljski cesti ter v Gallusu Tezno).

V karto je vključena vstopnina za drsanje, izposoja drsalk se doplača. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice