Slika je simbolična.
Kaj je tisto, kar lokal ali restavracijo povzdigne? Morda odlična kava, ambient, hrana, ki je ni daleč naokoli? Že res, da je vse to pomembno, a postrežba je tista, ki da piko na i.

Ko pomislite na najboljšo natakarico ali natakarja pri nas, se gotovo spomnite na obraz, ki vsako kavico izboljša z nasmehom. Mi pa iščemo posameznike in posameznice, ki svoj poklic natakarja opravljajo z največjim veseljem in vnemo. 

Kdo je natakar ali natakarica, ki svoje delo opravlja s takim zagonom, da je prav zaradi njega ali njega obisk lokala še bolj prijeten? 

Bralci Mariborinfo izbirate najboljšo natakarico ali natakarja v mestu! Oddajte predlog za najboljšo natakarico ali natakarja v Mariboru ali okolici! Veljavni so samo predlogi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca. Od imenu dopišite tudi lokal, kjer dela. 

Predlagajte ime, ki si zasluži naziva najboljše natakarice ali natakarja pri nas. Ob imenu pa nikar ne pozabite zapisati lokala, kjer dela. 

Kako izberemo najboljšo natakarico ali natakarja po izboru bralcev?

Zbiranje predlogov za najboljšega natakarja ali natakarico poteka do srede, 8. junija, do polnoči. Nato bomo v uredništvu izmed vseh predlogov zbrali deset imen, ki ste jih največkrat predlagali. 

Nato ste znova na vrsti vi. Med desetimi največkrat predlaganimi predlogi boste glasovali za ime, ki si zasluži naziv najboljše natakarice ali natakarja pri nas. 

Komentarji (5)

Neviden (ni preverjeno)

To imate neko fobijo???, kot izgleda.Folk se vam smeji.

Danvid (ni preverjeno)

Kaj, ko bi glasovali še kater župan v Sloveniji upa otroke tepst???? Kaj pravite???

Fischer (ni preverjeno)

Kaj naslednje vpr bo kdo je najboljši mb jebach?

beter (ni preverjeno)

Pa nehajte s temi trapastimi anketami, kdo je najboljši šofer, kje najboljši sladoled, kje najboljša kava, kje najboljše kislo zelje, kdo je najboljši natakar, kdo je najboljša wc čistilka, samo da dobite tistih par bogih klikov - bedno

gost377383 (ni preverjeno)

najbols da se date anketo kje se najbols fuka v mariboru

Starejše novice