Foto: Miloš Vujinović
Nov McDonald's še ne bo tako kmalu odprl vrat.

V Mariboru imamo trenutno tri poslovalnice McDonald’sa, še ena je na avtocestnem počivališču Maribor. Kaj kmalu bo zgrajena še ena restavracija, in sicer na Studencih. 

V McDonald'su skrivnostni

McDonald's ima sicer trenutno 23 poslovalnic v Sloveniji. O četrti poslovalnici v Mariboru so bili v McDonald’su dolgo časa skrivnostni - in so še vedno. 

Čeprav smo že aprila preverjali, ali na Studencih res gradijo novo restavracijo, so nam samo pojasnili, da imajo res v načrtu širitev. 

Šele oktobra so nam potrdili, da v Mariboru res gradijo novo restavracijo, in da bo ponudba enaka kot v ostalih restavracijah.

Foto: Miloš Vujinović

Gradnja se je zavlekla

Ko smo se pred dnevi peljali mimo novo nastajajočega McDonald’sa, smo opazili, da restavracija dobiva končno podobo. Fasada je večinoma končana, nameščen je njihov zaščitni znak, velik rumen ‘M’, urejena so tudi že parkirišča. 

Zato smo se obrnili na vodstvo verige priljubljenih restavracij s hitro prehrano, a kot vedno, so tudi tokrat bili zelo skrivnostni, uspelo nam je izvedeti le, da ne gre vse po načrtih. 

»Ker se je gradnja v Mariboru nekoliko zavlekla, vam zaenkrat še ne moremo odgovoriti na vprašanja,« so za Mariborinfo sporočili iz McDonalds'a.

Tako tudi nismo dobili odgovorov na vprašanja, kdaj bo otvoritev in koliko ljudi bo zaposlovala nova restavracija v Mariboru.

Od septembra v ponudbi rastlinski burgerji

Sicer pa spomnimo, da je McDonald's, ki je bil včasih skorajda sinonim za hrano za mesojedce, septembra v ponudbo dodal rastlinske burgerje, imenovane McPlant. 

Gre za burgerje, v katerih je zrezek narejen na osnovi grahovih beljakovin in riža, ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov, po videzu in okusu pa je podoben zrezku iz mlete govedine, ki ga dobite v klasičnem McDonald’sovem burgerju, so o novem burgerju povedali v verigi Mcdonald's. 

Dodajajo, da se ves čas trudijo za pestrost ponudbe in odličnost uporabniške izkušnje: »Tako da pripravljamo kar nekaj zanimivih novih izdelkov in drugih rešitev za zadovoljstvo naših gostov.«

Foto: Miloš Vujinović
Foto: Miloš Vujinović
Foto: Miloš Vujinović
Foto: Miloš Vujinović

Komentarji (8)

Arzenović (ni preverjeno)

rastlinski burgerji ?!

mekdonalds jebi se

Šaškovič (ni preverjeno)

Nič bat , goveda bodo takoj tam .

pohorskisvizec

Bmk za njih!

John Wick (ni preverjeno)

a niso neki hotl prepovedati KEBAB z sirom in brez,zarad nezdravih maščob??? tale Mc pa je brez maščobe in se jim zavlačuje! just say'n!

ljudogorec jew (ni preverjeno)

Kebab pa si je opremil kiosk kot da si v đamiji. pa jih je v mestu 5 na vsakih 200metrov. te transmaščobe nam polnijo bolniške postelje kot hiše v vrsti v trsti!?

McBurger (ni preverjeno)

Ne vidim logike zakaj ne povejo Kdaj bo odprtje? Kaj se niajo totega umetnega mesa al kaj? Al se bojijo, da boho sibtari zaceli bolj promovirat kebabcije?

Sandi736 (ni preverjeno)

MC ima res slab PR v Slo. Brezplacna reklama se jim dela, pa ne izkoristijo 0 (pa to ni prvic).

Bol bi morali … (ni preverjeno)

od kod izvira farmar in rancher
youtu.be/_6HzoUcx3eo
youtu.be/pubmWwkDzOA

In reply to by Sandi736 (ni preverjeno)

Starejše novice