Vir: Facebook Festival Lent
Je mariborski župan na after partyju v Minoritih res stopil za mešalno mizo? Pojavila so različna ugibanja, to nam je povedal.

V soboto smo pomahali v slovo letošnjemu Festivalu Lent. Po zaključku koncertov, uličnih nastopov in ko so na Trgu Leona Štuklja še zadnjič zaplesali folkloristi iz različnih koncev sveta, so se številni namesto domov odpravili na zadnji after party v Minoritih. 

Minoriti so bili zadnjo festivalsko noč razprodani. Med obiskovalci je bil tudi mariborski župan Saša Arsenovič. O njegovem obisku zabave pa so se na spletu pojavile takšne in drugačne zgodbe.

»Lentovci županu preprečili sramoto,« se začne zapis na Facebook profilu Pohorje.info. Kot so zapisali je Arsenovič želel na zaključni čagi v Minoritih prve pol ure vrteti glasbo: »Pod imenom DJ Alexis.« 

»Po prigovarjanju organizatorjev in vzklikih iz publike 'vrati pare' si je premislil,« so zapisali. 

Tudi v časniku Večer so zapisali, da je še Arsenoviča odlično vzdušje poneslo: »Že krepko po polnoči je prihrumel do DJ-ja in 'reglerje' za glasnost potisnil do konca. Ker ko je Lenta konec, zavore pač lahko malo popustijo.«

Arsenovič: »Kljub številnim pozivom sem sodelovanje odklonil«

Kaj o navedbah, da je poprijel za mešalno mizo, pravi mariborski župan? 

»Kljub številnim pobudam in pozivom sem sodelovanje pri predmetni zadevi, med drugim tudi zaradi funkcije, ki jo opravljam, odklonil,« je povedal za Mariborinfo.

A Arsenoviču delo didžeja ni tuje. Leta 1995, ko je imel 29 let, je odprl legendarno mehiško restavracijo Takos, ki je postala znana po večernih zabavah, na katerih je glasbo vrtel tudi sam. 

»Tu in tam je prijateljem zavrtel nekaj svoje glasbe in ko so videli, da obvlada, je začel tudi kot didžej. Ob večerih je spredaj vrtel glasbo, zadaj pomival kozarce,« so zapisali v letaku, s katerim se je Arsenovič volivcem predstavljal pred lokalnimi volitvami leta 2018. 

Menda je bil znan pod umetniškim imenom DJ Alexis.

Komentarji (4)

Blokec (ni preverjeno)

🤣🤣Za zjokat od smeha in žalosti

Marburg ad drau (ni preverjeno)

ob vsem tem nam lahko gre se samo na bruhanje-srbsko vsiljevanjene petorazrednega zupana-ne pozabite kako vam je unicil maribor!!!

Curba Clear (ni preverjeno)

Toti je res ena "predmetna zadeva", ja... Organitzatorji in publika so ga sterali z odra, zdaj pa v javnosti laže in zavaja, da je on tisti ki je odklonil, potem ko maj bi ga organizator in publika prosili, naj se gre DJ-ja. Figura porca!

Cavoglave (ni preverjeno)

srbijanski lopovski cetnik se vsiljuje!!!!

In reply to by Curba Clear (ni preverjeno)

Starejše novice