Kaj je razlog?

Jerneja Trofenik Dimnik, nekdanja Masterchefovka, je preko družbenih omrežjih sporočila, da bo zaprla trgovinico Cukershop. Na Prešernovi ulici v Mariboru je trgovino s slaščicami odprla pred dvema letoma.

»S tem sem dolgo odlašala, a konec julija se Cukershop za vedno zapira. Ne zapiramo zato, ker nam ne bi šlo ali delamo slabo. Žalostno je, da zapiramo, ker si v naši državi tega, kar delam, ne morem privoščiti.«

@thecukerpekarca ja zal je prisel tudi ta trenutek.😪 za vse info o narocilih, sodelovanjih, colabih.... ostajam dosegljiva na [email protected] in se vidimo v Gostilni Mencinger Gornja Radgona od sredine avgusta dalje. do takrat pa si prite se zalogo cukrov naret v Cukershop #mywork #myjob #cukershop #cukertajm #maribor #slovenia ♬ edamame - bbno$

»Danes promoviramo lokalno, tradicionalno, naravno, domače, butično, ampak ko se enkrat podaš na to butično pot, hitro ugotoviš, da v naši državi ni prostora za male podjetnike, ki dajo več na kvaliteto in kakovost kot količino. 

Ko delaš vsak dan, brez prostega dneva po deset, dvanajst, tudi osemnajst ur, in to zato, hraniš našo državo preko raznih prispevkov, davkov, inšpektoratov, predpisov. Ko se konec meseca vsedeš pa potegnes črto, ugotoviš, da imaš v žepu tri muhe, dva pajka in pajčevino od lanskega leta, ker so vsi evri odpeketali v razne državne blagajne.«

Na novi poti 

Pravi, da strank ne bo pustila na cedilu, ker je v teh letih ustvarila uspešno blagovno znamko. Naročila lahko tako stranke oddajajo tako kot doslej - preko elektronske pošte.

Jerneja Trofenik Dimnik torej s slaščicami ne bo prenehala, se pa bo v avgustu pridružila kuharskemu timu v Gostilna Mencinger - Gornja Radgona v Gornji Radgoni.  

Komentarji (20)

pohorskisvizec

Jbg zdaj.

Papa (ni preverjeno)

Jerneja poizkusi z blogerstvom in bluzerstvom na socialnih omrežjih in boš živela kot Borut Pahor .

Mb-11 (ni preverjeno)

Dobro za to je znano da ni nekam iznajdljiva a tudi ostali bodo vse zaprli razen gostincev. Sedaj pa razumi če lahko.

44 (ni preverjeno)

briga uradnike ki redno dobivajo placo a odgovarjajo nic

Raven drek (ni preverjeno)

V Mariboru itak vse propade.
Peso arsenko ga je dokrajčo.
In država pa pokopala.
Treba je hmmmm.

jebo ti pas mater (ni preverjeno)

smrt komunizmu!!!!

H/C\N (ni preverjeno)

Res škoda...
Obožujem torte pa nikoli nisem uspel poskusiti saj sploh nisem vedel za obstoj. Verjetno ker ne gledam teh crappy oddaj.

adijo (ni preverjeno)

dve leti je zastonj parkirala pred svojim famoznim shopom, zdaj se protozuje in toci solze. se za parking ni imela, kaj sele za druge stroske. eno je kuhat in pect piskotke, drugo pa se je it biznis. in srecno!

ludvik poljanec (ni preverjeno)

povedala in napisala resnico.,sam sem ustanovil podjetje leta 1992 in 2000 leta ugotovil,da mi država pobere direktno in indirektno 74% pa sem vse skupaj zaprl in sem šel med proste strelce.

Surfeiter (ni preverjeno)

Uuuuuuuuuuuuuuu ... škoda ...

Leka (ni preverjeno)

Želeli ste kapitalizem in tržno gospodarstvo ....sedaj ga imate v vsej luči.

janek_1 (ni preverjeno)

nikoli slisal in nikoli bil tam. Raje grem na burek.

Hornet (ni preverjeno)

Ženska ima prav.Birokracija duši pidjetnike,kajti z poštenim delom ne obogatiš.Za primerjavo,poglejte rome.

Politik (ni preverjeno)

ta bi lahko pravljice pisala"ampak verjamem ,da to zelje ni zraslo pri njej.

xxx123 (ni preverjeno)

Kot s.p. imaš prvi dve leti nižje prispevke, potem pa ti jih tak nabijejo, da te na rit vrže.

Xy1962 (ni preverjeno)

Pravilno se je odločila,bo doma lepo pekla na črno za stranke in še več bo zaslužila

Jozsliky (ni preverjeno)

gnusni smrad jugokomunizma/levicarstva/golobizma se siri po sloveniji!!ali boste res prenasali vsebt nacrtovano unicevanje vas in nase lepe slovenije!!!vas vprasam slovenija!!!!cas je da se zadeve uredijo!!!

Tezno (ni preverjeno)

Eno torto (cca.5€ kos * 12 = 60€) dan mora prodati pa ima prispevke not (20€/dan). Njen problem je da ne zna prodajat, ne oderuška država.

Murat (ni preverjeno)

Če si dober delavec še ne pomeni da boš uspešen podjetnik. Res pa je država strašno požrtna in nehvaležna.K se je meni na dvorišče pripeljala inšpektorica je strokovno ugotovila da veliko zaslužim ker imam tak avto na dvorišču. (Žal je bil od kolega ki ima redno službo, pr men pa občasno dela na črno)Pa ji pravim,da če bi ona tolk sobot in nedelj delala zraven rednega dela kot jih delam jaz bi se pripeljala z helikopter jem.No kazni ni bilo pa pregled je bil bolj na hitro.

fujjjj (ni preverjeno)

Tale tiktok video končno pojasni zakaj so v njenih sladicah lasje ... za bruhat. Niti ene rokavice ni videt ali pa zaščitne obleke. Pa še pritožuje se, da jo inšpekcija gnjavi ker dela bolana???? Zato ne zaupam raznim butikom, slaščičarnam, kavarnam, restavracijam... higienskih standardov NI!

Starejše novice