Foto: Instagram
Znana radijska voditeljica Tanja Kocman je sporočila, da več ni del ekipe Radia Center.

Tanja Kocman, komedijantka in voditeljica na Radiu Center, je na svojem Instagram profilu ob fotografiji zapisala, da se poslavlja od trenutnega delovnega mesta.

»Po šestih letih so se zame na včerajšnji dan - kako ironično glede na datum - začele nove poti. Šest let sem se zbujala ob nehumanih urah, a uživala vsakič, ko se je prižgala rdeča luč. Spoznala sem ogromno ljudi, ki so mi pokazali, kakšna hočem ali nočem biti. Bila sem del nekaterih zgodb, ki so me naredile ponosno. In med nekaterimi sodelavci sem našla prijatelje, ki bodo ostali za zmeraj, ker so ... Izjemni. Zato bo ta del mojega življenja šel v poseben predalček. A odločitve so bile sprejete in od včeraj naprej nisem več del radijske zgodbe. Za zdaj,« je sporočila.

Tanja je za Mariborinfo potrdila, da je s 1. aprilom zapustila Radio Center:

Povedala je, da »od 1. aprila nisem več del Radia Center. Še naprej ostajam aktivna na svojih družbenih omrežjih, še bom pisala kolumne, scenarije zase in druge ter ohranila ljubezen do radia, ki jo bom morda še izživela na kakšni drugi frekvenci.

V življenju »definitivno izražanje ostaja moja strast še naprej in vse novosti bom z veseljem podelila na svojih kanalih,« je še dodala.

Komentarji (5)

Hashtag (ni preverjeno)

#kdo je to ?

Katja7 (ni preverjeno)

Ta zenska nima nobenih kvalitet.Cudim se,da so jo sploh sprejeli na radiu in da je sploh delala,kar je pac delala s Korijem.Brskanje po internetu in komentiranje le teh ni neka vrlina za moderatorja na radiu.Ni izvirna,pristna,nima nobenih svojih idej.Kot receno...vsi vec ali manj beremo casopise po spletu,ona pa ni bila sposobna voditi programa samostojno,je mislila,da odkriva toplo vodo s clanki,ki so bili na netu dan prej.Brez brskanja po netu in komentiranja je zablokirala.Je bil ze zadnji cas,da spoka.Je ena sitna,tecna,zoprna,wanna be smesna zenska,ki je zafrustrirana,ker je ne povoha noben moski.Pa 100x isti komad poslusat je res grozno.Se dobro,da obstajajo druge postaje.

Bktaja (ni preverjeno)

Prenehala sem poslušati radio Center, samo zaradi nje in Korija. Verjamem, da sta prijetna. Ampak za radio je fajn, če si izviren, neprisiljen in s prijetno barvo glasu. Medtem, ko poslušam Ano Praznik, čutim njeno energijo preko radija.

Franci (ni preverjeno)

Tanja+Kori zakon.

Alexgj (ni preverjeno)

Tanja nedaj se !

Starejše novice