Na današnji dan leta 2016 se je Ljudski vrt zavil v črnino. Mineva šest let od tragične smrti mladih nogometašev.

V Ljudskem vrtu so se danes spomnili najhujše tragedije v klubu, od katere mineva natanko šest let.

»2. avgust 2016. Dan, ki bi ga izbrisali iz koledarja, a ne gre,« so zapisali. 

Vračali so se s treninga

Spomnimo, na današnji dan pred šestimi leti sta v prometni nesreči ugasnili življenji dveh mladih nogometašev, članov Nogometnega kluba Maribor B. 

Ob vrnitvi s treninga sta umrla Damjan Marjanović in Zoran Baljak. Damjan je komaj dopolnil 20 let, Zoran ni dočakal 21. rojstnega dne.

»Dan najhujše tragedije v Ljudskem vrtu, ko je kruta usoda posegla v najhujši obliki in nam odvzela mlada člana vijol’čne družine,« so sporočili iz kluba. 

Na preminula nogometaša so se spomnili s čustvenim zapisom: »Minilo je šest let, Damjan in Zoran ostajata vedno z nami. Počivajta v miru!«.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

to ni nesreča, to je NAKLEPEN UBOJ, za idiotske divjake na cestah ki se v križišče kjer je omejitev 70 pripeljejo 150+ kot je pokazala preiskava ni NOBENE milosti, kaj bi bilo če bi zarukan divjak ubil še koga drugega v drugih avtomobilih in ne zgolj sebe??

Andibandi (nepreverjen)

Če ne bi bil "nogometaš", bi voznika medijsko in družbeno linčali. Tako pa nesrečo poveličujete, kot, da jo je povzročil padec meteorita, pa čeprav jo je povzročil neodgovoren mulo, ki je slučajno še brcal žogo....ne razumem. V vseh teh letih nisem zasledil, da bi kdo obsodil objestno vožnjo, ki je za posledico imela tragedijo.

Andibandi (nepreverjen)

In to ni bila kruta usoda, usodo je tukaj krojil točno en človek, mogoče tudi več njih, v avtu!

Heh (nepreverjen)

Zaslužili so si, kar so dobili. Hvala bogu ni nastradala nobena nedolžna oseba.

Starejše novice