FOTO: Žiga Intihar
Big Bang je v nakupovalnem središču Europark Maribor odprl svojo prvo prenovljeno trgovino, ki je bila zasnovana po popolnoma novem konceptu.

V novi trgovini, ki je obenem tudi vzorčni primer za prihodnje prenove, je med drugim umeščen najsodobnejši oddelek za pametni dom, aktivna kuhinja, v kateri bodo potekale tudi kuharske delavnice, letalnica za drone, oddelek za akumulatorsko orodje, gaming kotiček in poseben storitveni prostor za sklepanje operaterskih pogodb.

»Ko smo se začeli pripravljati na prenovo naših trgovin, smo se najprej vprašali, kaj pravzaprav želijo naši kupci. Kaj jih zanima, v kakšnem prostoru se bi počutili udobno in kako jim lahko obisk Big Banga spremenimo v doživetje. Poleg tega, kaj kupujejo danes, smo se vprašali tudi, kaj bodo kupovali jutri. V novi trgovini Big Bang je zato več prostora namenjenega izdelkom za šport, družino in dom, okrepili pa smo tudi nabor lifestyle izdelkov, izdelkov za pametne naprave in tehnološko bolj zahtevnih izdelkov,« je ob otvoritvi povedal Uroš Mesojedec, glavni izvršni direktor družbe Big Bang.

Po enakem konceptu kot Big Bang trgovina v največjem nakupovalnem središču v severovzhodni Sloveniji bodo do konca oktobra prenovljene tudi trgovine na Rudniku v Ljubljani, Kranju, Celju, Kopru in Murski Soboti.

FOTO: Žiga Intihar

Starejše novice