V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor bodo ponovno pričeli z naročanjem za cepljenje proti sezonski gripi. Občani lahko opravijo cepljenje po predhodnem naročilu in dogovoru.

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor bodo ponovno pričeli z naročanjem za cepljenje proti sezonski gripi.

Občani lahko opravijo cepljenje po predhodnem naročilu in dogovoru. V zdravstvenem domu opozarjajo, da se lahko cepijo samo zdravi občani, brez suma na covid-19.

Ker imajo cepivo v omejenih količinah, bodo imeli prednost pri naročilu občani, ki spadajo v najranljivejše skupine. Med njimi so kronični bolniki, osebe stare 65 let in več, nosečnice, majhni otroci od šest do 23 mesecev ter osebe z izjemno povečano telesno težo.

Na cepljenje se je potrebno obvezno naročiti

Naročanje je možno vsak dan od ponedeljka, 16. novembra, naprej, od 7. do 15. ure, na telefonski številki 02 22 86 200 ali preko elektronske pošte [email protected].

Cepljenje je možno na naslednjih lokacijah:

  • Zdravstvena postaja Tabor, v soboto, 21. novembra, od 8. do 20. ure,
  • Ambulanta za cepljenje, Ulica talcev 5, peto nadstropje, v sredo od 15. do 19. ure, v četrtek od 7. do 12 ure ali v petek od 15. do 20. ure.

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca še sporočajo, da naj prihajajo naročeni na cepljenje ob točno določenem terminu, pri čemer naj upoštevajo vsa navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje v zvezi s preprečevanjem širjenja novega koronavirusa.

Cepljenje predšolskih otrok

Cepljenje predšolskih otrok poteka pri izbranih osebnih pediatrih, v času delovanja ordinacije. Na cepljenje se je potrebno predhodno naročiti pri izbranem osebnem pediatru.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice