Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Vzdrževalec v Domu pod Gorco

V domu za starejše v Mariboru v svoj kolektiv vabijo vzdrževalca. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo veselje do tovrstnega dela, končano srednjo poklicno šolo, samostojnost pri delu in pripravljenost delati v timu. 

Kakšne bodo naloge vzdrževalca? Delo obsega dnevni prevozi za prevzem sredstev in materiala za potrebe doma, kurirska opravila, vsa manjša popravila v domu, skrb za vozni park, kontroliranje požarno–varnostnih naprav v domu, opravljanje drugih nalog po navodilu nadrejenega.

Gasilec – varnostnik 

Podjetje Paloma v Šentilju vabi v svojo delovno sredino kandidata za delo v organizacijski enoti požarne varnosti. Pričakujejo srednjo strokovno izobrazbo, strokovni izpit za poklicnega gasilca oziroma pripravljenost na usposabljanje za poklic gasilec, vozniški izpit B kategorije, obvladovanje dela z računalnikom v okolju MS Office.

Naloge novega člana ekipe bodo obsegale izvajanje požarne straže in nadzor stanja požarne varnosti in varstva pri delu, izvajanje intervencij, vzdrževanje gasilske zaščitne opreme, čiščenje delovnih prostorov, opreme in okolja. 

Vzdrževalec strojnih naprav

Perutnina Ptuj k skupnemu ustvarjanju vabimo novo sodelavko ali sodelavca na področju žive proizvodnje. Pričakujejo izobrazbo strojne smeri ali mehatronike, poznavanje osnov računalništva, ročne spretnosti in dobro fizično pripravljenost. 

Glavne naloge izbranega kandidata bodo izvajanje strojnega vzdrževanja, opravljanje preventivnih in kontrolnih pregledov strojev in naprav, opravljanje ključavničarskih, kleparskih, varilskih del, izvajanje montaže novih strojev in naprav. 

Gozdar 

Družba Slovenski državni gozdov razpisuje tri prosta delovna mesta za gozdarje strojne sečnje. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, izpit za kmetijske traktorje, najmanj štiri meseče delovnih izkušenj, osnovno razumevanje slovenskega jezika, izpit B kategorije, tečaj prve pomoči.

Delo bo med drugim obsegalo izvajanje strojne sečnje in spravila lesa, zbiranje in vlačenje lesa z ustreznimi stroji in priključki, nakladanje in razkladanje lesa in lesnih sortimentov, vodenje dokumentov o obratovanju stroja in porabi goriv in maziv, sodelovanje pri popravilih strojev. 

Tehnolog v Mariboru

Podjetje Geaprodukt išče tehnologa, z izobrazbo s področja živilske tehnologije in prehrane. Pričakujejo vsaj eno leto delovnih izkušenj v živilsko-predelovalni industriji. Zaželeno je poznavanje procesov in strojev, naprav ter druge tehnološke opreme, ki se uporablja v organiziranih obratih pridelave in predelave živil

Delo bo obsegalo sodelovanje pri proizvodnih procesih pridelave in predelave sadja in zelenjave, sodelovanje pri uvajanju novih izdelkov na tržišče, preverjanje kakovosti prejetega in izdanega blaga, izvajanje vseh varnostnih in sanitarno-higienskih postopkov.

Skladiščnik, viličarist

Podjetje T-METAL zaposli skladiščnika oziroma viličarista za delo v skladišču z materiali črne metalurgije, ki se nahaja v Mariboru. Zaželeno je osnovno poznavanje materialov in osnovna računalniška pismenost. 

Od kandidatov pričakujejo, da so sposobni za samostojno delo. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Duplchan (nepreverjen)

Odlična priložnost za delo na črno ! Inšpektorji delajo od doma ,torej poležavajo doma .

Starejše novice