Zaradi porasta števila okužb, ki je iz dneva v dan večje, so se tudi v Univerzitetnem kliničnem centru odločili za prepoved obiskov vseh pacientov. Na seznamu so ob izvajanju pogoja PCT le štiri izjeme.

Iz Univerzitetnega kliničnega centra Maribor sporočajo, da so v mariborski bolnišnici od vključno srede, 15. septembra 2021, prepovedani obiski vseh hospitaliziranih pacientov.

Tako bodo v bolnišnici do preklica ali spremembe ukrepa dovoljeni le obiski (ena zdrava oseba z izpolnjenim pogojem PCT):

  • pacientov, ki so kritično bolni, po predhodnem dogovoru z lečečim zdravnikom,
  • porodnic, ki jih lahko obišče le oče novorojenčka,
  • otrok, ki jih lahko obišče le en starš ali skrbnik,
  • spremstvo porodnice pri porodu.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Surfeiter (nepreverjen)

In zakaj potem cepljenje? Prepovejte fse, ... vi narod blesavi, pa denar dvignite iz bank ... dokler še lahko!

SLO (nepreverjen)

90% ukrepov je nesmiselnih! Ukrep, da za javni prevoz moraš imet pct toda nekateri ljudje stanujejo daleč od mest in to pomeni, da se ne morejo priti niti cepit, da ne kršijo sramotnega ukrepa. Še nekaj dni nazaj se kurčijo, da imajo upokojenci zastojn prevoz! Pa da je na gostinskih terasah potreben pct, ko so mize na večjih razdaljah?! Če greš po ulicah je večja gneča! LUZERI DA TE KAP!!!

Zikollino (nepreverjen)

Zopet se nam fsi smejijo ... res smo glupi mi v totem Mariboru ... pa včasih ni blo tak ... včasih smo Mariborčanke(ni) bili ... ne vem ... trmasti, uporniški, bojeviti, neustrašni, svojeglavi, spretni, iznajdljivi, pametni, napredni, razgledani itd ... predvsem pa nismo nikoli in nikomur lezli v rit ... tako, kot to sedaj to počne od Janše nastavljeni Crnjac in s tem vrača uslugo ... aja, on ni Mariborčan, on je Zagorac ... on tistih omenjenih pridevnikov ne pozna ...

Starejše novice