Spletni medij Mariborinfo.com, ki vsakodnevno sledi dogajanju v štajerski prestolnici in širši okolici, praznuje! Že pet let zagotavljamo dnevno sveže, preverjene in zanimive vsebine s političnega, gospodarskega, športnega in kulturnega dogajanja.

Mariborinfo.com že peto leto na prvo mesto postavlja lokalne informativne vsebine. V tem času pa smo pod lupo postavili številne zgodbe iz domačih logov. 

Med drugim smo razkrili načrte in od samega začetka spremljali gradnjo Magnine lakirnice, s pomočjo bralcev smo podvomili o upravičenosti vinjete na hitri cesti skozi Maribor, medijski prostor smo dali številnim mladim nadobudnežem, kreativnežem in sooblikovalcem prihodnosti Maribora.

Zaradi takšnih in podobnih zgodb nas nemalokrat številni citirajo nacionalni mediji.

Mi smo Mariborinfo!

Skupaj z bralci smo v seriji člankov #poizborubralcev iskali in še vedno iščemo najboljše izdelke in storitve, ki jih ponuja Maribor. Pokazali smo, da ulice štajerske prestolnice skrivajo obilo dobrega. Kaj dobrega, najboljšega!

Pomagali smo izobraziti mlade mestne poročevalce in jih opremiti z znanjem o novinarskem poročanju.

#pogostilniško smo se udarili z nekdanjimi župani Maribora in ugotavljali, kaj mestu manjka, pa tudi, kaj mesto pozablja, da ima. Kot prvi smo razkrili kandidaturo Aleksandra Saše Arsenoviča za župana Mestne občine Maribor na zadnjih lokalnih volitvah in kasneje tudi izvedli dva kroga soočenj s kandidati za županski stolček. 

V času epidemije koronavirusa smo skupaj z bralci identificirali zgodbe 17 herojev med nami, #herojikorone pa so za svoja dobra dela s strani predsednika republike Boruta Pahorja prejeli priznanje jabolko navdiha in bili prepoznani kot junaki človečnosti in upanja.

Velika nagradna igra! 

Mariborinfo.com je letos upihnil peto svečko, okroglo obletnico delovanja pa praznujemo skupaj s svojimi zvestimi bralci, ki jih je iz leta v leto več. 

Praznovanje v (pred)božičnem času pa lahko pomeni le eno ... Veliko nagradno igro!

V naslednji petih tednih (začenjamo že danes!) bomo med bralce Mariborinfo.com razdelili pet velikih nagrad, za katere se lahko iz tedna v teden potegujete na spletnih staneh Mariborinfo.com.

Podarili bomo mesečno karto za vstop v fitnes Bodifit, trihodno kosilo v restavraciji Mak za dve osebi, darilni bon v Decathlonu v vrednosti 200 evrov, mobilni telefon Redmi 9C NFC in vikend paket v Hotelu Park na Bledu za dve osebi z večerjo v sobi s strani chefa, nagrajenega z Michelin Plate 2021.

Namig: Opomnike si nastavite za torke ob 20. uri.

Veliko nagradno igro na Mariborinfo.com so omogočili Sava Hotels & Resorts, Telemach Murska Sobota, Decathlon, restavracija Mak in fitnes Bodifit. 

Hvala, bralke in bralci!

Mariborinfo.com se vsak mesec strmo vzpenja tudi glede na rezultate neodvisne raziskave Slovenske oglaševalske zbornice, kjer spada med 30 najbolj branih slovenskih spletnih strani. Vse bližje pa smo tudi cilju, postati najbolj bran regionalni spletni medij.

Starejše novice