Po tem, ko se je mariborski župan Saša Arsenovič po nedeljskem incidentu danes javno opravičil, se je oglasil tudi oče mladoletnika, ki ga je župan napadel. Oče opravičila ne sprejme.

Oče mladoletnika pravi, da je opravičilo prišlo prepozno, saj ko je bil čas za opravičilo ali pogovor se župan Saša Arsenovič ni pokazal in ni ga bilo nikjer. Zdaj, ko je zadeva prišla v javnost, pa da se opravičuje za nekaj, česar ni storil.

»Zamerim mu, ker se je tako nizko spustil, da je začel otroka obtoževati nekega vandalizma, nekih brcanj babic celo, kraje in še to, da trdi, da ga je samo za roko zgradbo, kar implicira, da sem jaz kaj, svojega lastnega otroka davil, da bi njega obtožil,« razlaga oče. 

Sina bodo peljali k psihologu

Zato pravi, da se mu je s temi izjavami tako zameril, da ne sprejme opravičila in se nima z županom kaj pogovarjat.

Je pa župan Arsenovič danes tudi povedal, da se je pripravljen sestati z mladoletnikom in starši, a oče povabila na pogovor ne sprejema.

»V bistvu ne, mali ima hišni pripor, ampak zdaj ga bomo peljali k psihologu, mali se je ustrašil. Kakorkoli se je on delo pogumnega, ali pa da mu to ni nič, mali se je ustrašil, to se opazi, to se vidi,« pravi oče.  

Dodaja, tudi, da dobivajo razna sporočila, kako je to vpliven in močan človek, »ne vem, če so to subtilne grožnje ali kaj, ampak mene to ne bo ustavilo,« je jasen oče. 

Ni opravičila za njegova dejanja

Po besedah očeta naslednji korak opravljata policija in tožilstvo, ki ima vse podatke in posnetke. 

»Prejeli smo tudi daljši posnetek, kjer se jasno vidi, razlog napada gospoda župana, ki navaja, kako se mu je mali neprimernega, definitivno neprimernega drl, tu ni opravičila, ampak ni niti slučajno ni opravičila za njegova dejanja. 

Na tem posnetku se vidi, kaj je glavni razlog in tu župan ne navaja nobenega vandalizma, ali brcanj starejših babic, ampak navaja v bistvu njegov prizadeti ego, kaj ga je to razjezilo, da se ne šmrklavec dolo njemu tako obračat,« je jasen oče. 

»To nisem storil iz političnih razlogov«

Oče še dodaja, da je celo sam razmišljal, da bi sinu rekel, da mu je zaradi njegovega jezika prav, »ampak ne morem reči, da je prav, da mi otroka nekdo davi, to pa je vseeno ena meja«.

O tem, ali bi župan moral odstopiti, pa oče pravi, da to ni naredil iz nobenih političnih razlogov.

»Mislim pa, da če ta človek zna nositi stresa, ki ga nosi ta funkcija, potem nima kaj iskati na tej funkciji,« še zaključi oče. 

Komentarji (63)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Grof (nepreverjen)

To nisem storil iz političnih razlogov«. Seveda ne ,ker so ti tako naročili za denarce ! Upam,da te bo tvoj mulc redno mlatil ker ga niso znal pravilno vzgojiti .

rockandroll (nepreverjen)

Seveda ja, koleriku županskemu vsi nastavljajo, čeprav so županske volitve Novembra če se ne motim..pa nastavili so mu onega lani s skuterjem, nastavili so mu onega ko je parkiral na zelenici in mu je grozil župa, zdaj so mu nastavili otroka da ga je davill, pa oni si je pred 20 - timi leti sam odgriznil prst....ne vem no, ta vaš župan je malo kratke pameti...ha ? Daj povprašaj malo zaposlene na občini kaj vedo povedati o njegovem obnašanju v službi..saj res kdo bi si upal kaj povedati, saj mu bo ja opankar srpski jezikm odgriznil ;) .

In reply to by Grof (nepreverjen)

Marburg ad drau (nepreverjen)

ALEKSANDER JE IMEL V TAKOSU MED ZAPOSLENIMI VZDEVEK-HITLER-UGANITE, ZAKAJ...!

In reply to by rockandroll (nepreverjen)

Ljudozerec (nepreverjen)

Kdo pa je ta srbin posrani da lahko davi tuje mladoletne otroke!!!!njega zadavite raje-unicil je maribor zdaj se spravlja se na mladoletnike!!!!!mars iz maribora in ne vracaj se vec !!!!

In reply to by Grof (nepreverjen)

SLO (nepreverjen)

Katastofa od fotra. Se ne čudim in sedaj mi je glede incidenta vse jasno. Zavohali so pač odškodnino. Zamislite se izjavil je, da bi šmrkavcu nevzgojenemu dal prav da je imel dolgi jezik?! Le kdaj je župan ukrepal? Pred žalitvami zagotovo ne! Joj kam gre ta svet zmeraj več je neozdravljivih idiotov.

Templer (nepreverjen)

Dosti galame za nič,kakšen starš takšen otrok,to je zrcalo staršev,sramota je samo ta da mu jih je moral naložit župan ker oče zato ni imel jajc.

rockandroll (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Dosti galame za nič,kakšen starš takšen otrok,,,misliš na Arsenovića ne ? Že foter je baje bil kanibal..še manlo pa bo kandidiral za Hanibal 5 - ti del ;) .

In reply to by Templer (nepreverjen)

Omg (nepreverjen)

Jabolko ne pade daleč od drevesa. Kakšen oče takšen sin. Mene bi bilo sram. Le sanjajte o visoki odškodnini. Mali vandal je imel psihološke težave že od prej oziroma od katastrofalne vzgoje.

Odgovrajam idiotom (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Haha kolk pa je tebi plačal župan da si napiso tak propagandni komentar

In reply to by Omg (nepreverjen)

Kaco (nepreverjen)

Stari sram te je lahko. Drugič se obrni da te vsi vidimo v ksiht.

Jakove (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tako znači i otac je mangup. Koliko ja znam može Arsenovič kupit njihovo celo rodbino.

gjurica (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Koga briga, koga lahko kupi Arsenović?
Ali mislite, da se vsi prodajo za denar, tako kot Vam podobni?
Župan je ravnal nedopustno in čas je, da odstopi!!!

In reply to by Jakove (nepreverjen)

Cavoglave (nepreverjen)

Srbin spokaj dokler se lahko!!!

In reply to by gjurica (nepreverjen)

Odgovrajam idiotom (nepreverjen)

Daj ti se pa nauci slovensko ce ze zivis v sloveniji pa hoces nekaj pisat na slovenskih medijih

In reply to by Jakove (nepreverjen)

Odgovrajam idiotom (nepreverjen)

Daj ti se pa nauci slovensko ce ze zivis v sloveniji pa hoces nekaj pisat na slovenskih medijih

In reply to by Jakove (nepreverjen)

Sirotka (nepreverjen)

Škoda, da malega izpostaviš za neke druge više cilje, kaki so ti cilji ve samo gospod, malemu pa se niti sanja ne.

Arsenovič je ravnal kot bi moral vsak meščan mesta, potrebno je reči dovolj je uničevanja našega lepega mesta, pa kaj smo z lune padli ljudje, zaščititi je potrebno lastnino, večini pa je žal vseeno, ko trgajo parkomate, rišejo grafite, pretepajo nemočne. Bogi otroci, raje se ljudje vstran obračajo, kot pa da rečejo STOP, dovolj je! Danes so kradli tenis žogice, se spravljali na stare babice in brcali v avte, čez 10 let bo kaj drugega, hujšega. Sej smo tudi mi delali pizdarije, nikoli pa nismo uničevali tuje lastnine, pretepali starejših, risali po zidovih, kurili smetnjake, če smo smo ušpičili kakšno bolj smotano, ki ni nikomur tako škodila. Poglejmo si samo kako popisano je mesto, sramota, ljudje dajejo zadnji denar, da obnavljajo stavbe potem pa jih nekdo, ki je jezen na celi svet počečka in uničuje.

rockandroll (nepreverjen)

Res škoda da se izpozstavljajo, velikoglavem srbu bi mogli nastaviti še drugo lice, ker vaš srpski opankar pač lahko počne kar s emu zljubi, kaj ne ? Samo tiho bit, pssst..srbin lahko dela kaj on hoče, ker je on šerif, sicer s kratko pametjo in dolgimi rokami, pa kljub vsemu..

In reply to by Sirotka (nepreverjen)

Teraj srba (nepreverjen)

Maribor ne pozabimo 1991srbski cetniki napadli slovenijo!!!ponovno smo pod agresijo srba!!!!mars in to cimprej!!raja na noge!!!

In reply to by rockandroll (nepreverjen)

gjurica (nepreverjen)

Kradli tenis žogice???
A sploh veste, koliko stane ena usrana tenis žogica?
Arsenović ima še kakšne večje vsote na vesti, pa bi druge klofutal zaradi ene tenis žogice, mater!!!
Dajte, no, pa kje živite?!

Mislil je, da bo izpadel heroj in zaščitnik mesta, izpadel pa je tisto, kar pač je, to pa tako ali tako vsak dan znova vidimo!!!

In reply to by Sirotka (nepreverjen)

Janez3726 (nepreverjen)

A ves da imamo vase IP naslove 😂 dobro delate propagando za Arsenovica in ga branite, mogoce bomo Pozarju poslali kje ste in iz katere pisarne komentirate. Npr Arsenoviceve 😂 Jao 😂

In reply to by Sirotka (nepreverjen)

Kaco (nepreverjen)

Vsi ki trezno razmišljamo in smo posledično na strani župana ja valda lahko izrazimo svoja mnenja? Po tvoje bi dovolil komentirati samo onim ko so proti? Sodeč po všečkih je ogromno normalnih ljudi. Neumen si pa ti, da je joj.

In reply to by Janez3726 (nepreverjen)

jasna maribor (nepreverjen)

Maribor ne zeli takega zupana in naj odstopi drugace bo prislo do 4 vstaje maribora!maribora---gremo na ulico ce bo to potrebno!!!

In reply to by Sirotka (nepreverjen)

Vlado Slamomlatov (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ajde, Arsšlohović, dost je blo! Zganjal boš nasilje kvečjemu še med sojetniki.

Kn (nepreverjen)

Sterajmo gresivnega in tatinskega srbina iz delovnega mesta za zupana maribora-tak je glas in zahteva maribora!!!!

In reply to by Vlado Slamomlatov (nepreverjen)

rockandroll (nepreverjen)

Dajte zagovorniki kockoglavega visokočelnega srpskega opankarja , recimo bobu bob...kako bi odreagirali če bi na županovem mestu ob enakem dogodku bil v glavni vlogi Janez Janša ? Pol Maribora bi že gorelo, Amnesty International bi že znorel od duševne stiske, POP TV bi že razposlal okrožnico po vsej levo usmerjeni medijski sceni v Zahodni Evropi, CNN bi že poročal o incidentu...parlament v Ljubljani bi pa že bil predmet obmetavanja z bakljami..petkovi kolesarji bi si pa od veselja da je storil JJ tak incident, protestno sedeže odstranili s kole in bi se po ljubljanskih luknjah vozili v petek s štangami v ritih...hinavci klinčevi , niste sposobni obsoditi primitivnega nasilja...

pohorskisvizec

Hahaha...drži!

In reply to by rockandroll (nepreverjen)

Rola (nepreverjen)

Mater je stari vsekan.

Alenkinabratovscina (nepreverjen)

Nihče se nima pravice spraviti na šibkejšega. Sramota za takega župana. Naj odstopi, samo blamira se.

ip (nepreverjen)

Gospod župan bi se moral poslovit iz funkcije to je dejstvo. Vsak otrok je svet in se mu ne sme nič zgodit...s tem se vsi strinjamo(menda).
Istočasno smo pa lahko gospodu županu hvaležni, da izpostavlja zelo resno problematiko. Vedno in povsod je namreč prisotno pravilo močnejšega. Če mladina ve, da si lahko privošči vse kar jim pade na pamet se temu primerno obnašajo. Se zanašajo na moč, ki jo tvorimo skupaj kot družba in ne on sam-a.
Se sprašujem ali obstaja kakšna statistika v koliko družinah se poznajo posledice prekomerne zaščite.

nilferd (nepreverjen)

Kaj si pozabil haldol ali mogoce helex vzeti....ali mogoce vikend izhod iz psihiatrije????kako lahko sploh pomislite da je Arsenovic ravnal prav!!!nikakor in ne bi smel storiti tega -grozno-naj takoj odstopi in naj se ga primerno obravnava in kaznuje-ker gre za ponovitev kaznivega dejanja nasilnistva in zelo cudno je ,da ni zanj odrejen pripor zaradi utemeljenega suma ponovitve kaznivega dejanja -ne zanemarite dejstva ,da je Arsenoviceva mati bila sodnica ki je celo morala odstopiti zaradi korupcije-

In reply to by ip (nepreverjen)

Njegovi placanci (nepreverjen)

Ne ,obstajajo pa statistike kaksne posledice pustijo nasilna dejanja (davljenje,nasilno vedenje...)na predvsem mladoletnih otrocih ji jih izvajajo starejse osebe(zupan Arsenovic)

In reply to by ip (nepreverjen)

Zvonimir (nepreverjen)

stari, slabo si vzgojil sina...brez izgovorov

rockandroll (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

res je ja stari Arsenović, kako si vzgojil otroka da tepe mlajše od sebe na ulicah ...

In reply to by Zvonimir (nepreverjen)

VEM (nepreverjen)

Vsi ki podpirate malo in veliko barabo se sramujte.

Cavoglave (nepreverjen)

Nobeden ne podpira opankarskega smrada-nasprotno ves maribor zahtevamo odstop Aleksanderja Arsenovica-zdaj se bo ze na mladoletne otroke fizicno znasal!!!!gnoj !!!

In reply to by VEM (nepreverjen)

SivaSova (nepreverjen)

Nevzgojena današnja mularija, sej ni čudno ob takih starših. Oče se skriva pred kamero, ker ga je sram kako je vzgojil svojega otroka. Odškodnine tu zagotovo ne bo, ker zadevi se bo prišlo do dna, ko bo mladenič klonil pod pritiskom laži, razen za poškodovano javno lastnino seveda.

Župan pa bi moral poklicat pristojne, ne pa da se spušča v bran svojemu mestu kot en šerif, sej nismo na divjem zahodu.

TotiDam (nepreverjen)

Izgleda da sta in stari in mulc nevzgojena! Bi oba bilo treba vzgojiti. :) Če bi imel čisto vest, bi pokazal ta ksiht :)

Odgovrajam idiotom (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tebe bi tudi trebalo vzgojit, da obravnas otroka kot mulca upam da za tvoje otroke oz mulce tudi tako govorijo 😉

In reply to by TotiDam (nepreverjen)

TotiDam (nepreverjen)

Tebe tudi! Lahko bi v ''nicku'' odstranil ''odgovarjam'' ter ''om''. Ni potrebe po tem, ker so vsi vzgojeni super! :)

In reply to by Odgovrajam idiotom (nepreverjen)

666 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

daj javi kje se dobimo da vidiš ksiht pa mati še naj enkrat pogleda v slovo tvoj ksihtker boš neprepoznaven pa vi vsi gnoji ki podpirate tega gnoja od arsenoviča mars iz maribora

In reply to by TotiDam (nepreverjen)

TotiDam (nepreverjen)

No... potem si kar vrečko prinesi sabo, da boš zgornje in spodnje nesel domov. 2-3 tedne boš ''šnicle'' jedel na slamico. :) Izgleda , da je tebe tudi treba prevzgojit! :)

In reply to by 666 (nepreverjen)

Tomekkk (nepreverjen)

a ste to vi gospod Štajerski Gaser? 😁 dayum, že poln Maribor vas je 😁

In reply to by 666 (nepreverjen)

Kaco (nepreverjen)

Pravi naziv si izbral za sebe.

In reply to by 666 (nepreverjen)

Teraj srba (nepreverjen)

Gnoji ste vsi ki podpirate lopova in agresorja sarsenovica-1991-2022narod ne bo pozabil!!!!mars !

In reply to by 666 (nepreverjen)

NK (nepreverjen)

mislim da si gnoj ti, glede na tvoje komentare

In reply to by Teraj srba (nepreverjen)

Cavoglave (nepreverjen)

To kar si je sedaj prvoacil gnusnin in najbolj nezaželjeni zupan v zgodovini maribora je obsojanja vredno-maribor si ne zeli takega zupana in naj odstopi cimprej-bodite pozorni na njegove placance ki so zlizani v njegovo smrdljivo opankarsko rit in mu pisejo pozitivne komentarje in ga zagovarjajo!!

In reply to by TotiDam (nepreverjen)

Ajgor (nepreverjen)

Vsaj toliko primitivizma kot ga je bilo v tem incidentu na obeh straneh, je zaznati v komentarjih, ki spremljajo ra članek. Vsi primitivni-vsi združeni.

Mata (nepreverjen)

Pa daj ne ga jebat če ne znaš svojega otroka vzgajat in mu razložit kaj je prav in kaj ne in nimaš nadzora nad tem kaj tvoj otrok počne... Zdaj pa jokaš v medijah da ima otrok težave zaradi župana ne mojster otrok ima težave izključno zaradi tebe če bi ti bil pravi oče in otroga vzgajal kot treba tvoj otrok ne bi bil vandal...

Kopje (nepreverjen)

Iz katere umobolnice so tebe spustili idiot !!!!kako si drznes zagovarjati srbina -gnoja od zupana, ki sramoti ves maribor in pri tem grajati13 letnega maladoletnega otroka!zavrzno-koliko je pokradel srb in jih SE (vedno)ni dobil po goflji ceprav bi si zasluzil malo vec kot batine!

In reply to by Mata (nepreverjen)

pohorskisvizec

Ok..še 1x...naj policija in sodišče opravita svoje. Se pa je model skril, zakaj se ni razkril, čega se boji?

crna roka (nepreverjen)

Pogumni srb...

In reply to by pohorskisvizec

mislimmmm (nepreverjen)

jezusmarija, prestrašil se je, revček mali ... prej pa bil pogumen

crna roka (nepreverjen)

Posrane gate ima zdaj srbski gnoj ki misli da je glavni v mariboru!!!!mars terajmo ga cimprej.!!!!

In reply to by mislimmmm (nepreverjen)

David2022 (nepreverjen)

Pelji svoje k njemu. Pacient...

In reply to by mislimmmm (nepreverjen)

mislimmmm (nepreverjen)

tudi oči ni pogumen, se skriva :) fujj

demokracija (nepreverjen)

Kot v vsaki normalni občini bi se moral aktualni župan umakniti s funkcije predstavnika občine IN predati vodstvo primernejšemu, v tem primeru podžupanu Samo Peter Medvedu. Že tako je za tistih par uspešnih projektov odgovoren predvsem podžupan.

Cavoglave (nepreverjen)

Arsenovic se ne more umakniti iz zupanskega mesta ker ima se za uresniciti se kar nekaj njegovih osebnih interesov...

In reply to by demokracija (nepreverjen)

pazljivo_izbrat (nepreverjen)

Oče je pa kiks naredil si je uzel edinega odvetnika v sloveniji, ki je dobil za svojo stranko dosmrtni zapor... raje bi si uzel čeferina, planinšca ali senico... bi arsenovič se še mal dlje slabo počutil...

Surfeiter (nepreverjen)

Zagorci, Zagorci, Zagooooorcci ... babe vam jebemooooo Štajerci ... hej, Zagorci ... naj vam prišepnem ... gospod, ki je na fotografiji obrnjen s hrbotom v kamero je prevzel ženin priimek ... njegov, ob rojstvu pridobljen, je bil takšen, da se priimek Arsenović sliši čista Slovenščina ... he, he, he ... koji bebci nacionalistični ...

pohorskisvizec

Ma Dr surf...Zagorc te je naredil...ali kaj....takšen gnev na Zagorce....imaš nočne more?

Surfeiter (nepreverjen)

Ma kakšen gnev neki?
Poglej pisanja teh ustašofilov zgoraj in njihove "nickname"-e, pa ti mora biti vse jasno ... ti glupani so proti županu samo zato, ker je njegov oče Srb ... nobenega drugega očitka ne vidim ...

In reply to by pohorskisvizec

David2022 (nepreverjen)

Komu je normalno da vam župan 'vzgaja' mladino in obračunava fizično, ste zreli še samo ha hlapce na planini. Kakorkoli je mladina nevzgojena, je to absurd!!! Vsi smo delali pizdarije, krivi pa bili ko to sploh niso bile ! A nobeden ni položil roke na nas, ker se je vedlo. Probajte vi vzgojit politike ki vam kradejo milijarde prigaranega denarja, pa da vidim kje boste končali. Hlapčevski narod, kot kaže si zaslužite biča in hlapčevstva.

Pecnik Suzana (nepreverjen)

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah.
Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: [email protected]

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice