Policisti so mu zaradi kršitev izdali visok plačilni nalog ...

Policisti Policijske postaje Rače so 29. marca 2020 ob 15.08, v naselju Morje pri Framu ustavljali 46-letnega voznika neregistriranega osebnega vozila znamke Renault Clio, ki je imel nameščeni registrski tablici, ki ne pripadata temu vozilu, sporoča Policijska uprava Maribor.

Voznik je z vozilom nekaj časa bežal pred policisti, nato pa ustavil in skušal zbežati peš, a so ga policisti dohiteli in prijeli. Zaradi neupoštevanja ukazov so zoper njega uporabili prisilna sredstva, telesno silo in sredstva za vklepanje.

Ker so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja,in ker je odklonil preizkus alkoholiziranosti, so mu policisti vozilo zasegli. Ker je ves čas postopka vpil, da ima doma še več vozil in da bo z vožnjo vseeno nadaljeval  z drugim vozilom, so ga policisti pridržali.

V zadnjih štirih letih so policisti temu kršitelju zasegli že šest osebnih vozil, zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja bodo policisti zoper kršitelja podali obdolžilni predlog, zaradi ostalih kršitev pa so mu na kraju prekrška izdali plačilni nalog in izrekli globo v višini 3.500 evrov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice