Avto Triglav je v Mariboru odprl novi prodajno-servisni center Citroën, ki je že drugi v štajerski prestolnici. Na dobro dostopni lokaciji na Ptujski cesti 132 bodo strankam na voljo strokovne in hitre storitve.

»Izjemno zadovoljni smo, da v zadnjih mesecih našo prodajno servisno mrežo širimo in da je odprt že 22. prodajno-servisni center Citroën v Sloveniji in hkrati drugi v štajerski prestolnici. Maribor in s tem štajerska regija je pridobila pestrejšo izbiro ponudbe jeklenih konjičkov in okrepila pozicijo na slovenskem avtomobilskem trgu,« je ob otvoritvi dejal Filip Koren, direktor podjetja C Automobil Import, ki je uvoznik za vozila Citroën v Sloveniji.

Salon je kupcem odprl vrata v Mariboru, na Ptujski cesti 132

Od mestnega malčka C3 pa vse do legendarnega Berlinga

Podjetje Avto Triglav, PSC Maribor, z dolgoletno avtomobilistično tradicijo po novem skrbi za štajerske kupce tudi s celovito ponudbo novih osebnih in lahkih gospodarskih vozil Citroën ter zanesljivo skrbnim pooblaščenim servisom. Strankam je tako na voljo širok program vozil.

Od priljubljenega mestnega malčka C3, vsestranskega mestnega SUV-a C3 Aircrossa do najnovejše elegantne kombi limuzine C4, ki je lahko tudi 100-odstotno električna, dovršenega C5 Aircrossa pa vse do legendarnega Berlinga.

Široka paleta vozil Citroën ustreza vsakodnevnim potrebam tako osebnih kakor tudi poslovnih uporabnikov. Drzna in inovativna ponudba pooseblja zares celotno strokovno podkovano znanje znamke Citroën z vidika inovacij in dobrega počutja. Vozila Citroën podajajo emotiven in hkrati tudi racionalen odgovor kupcem, ki stremijo za modernostjo, prefinjenostjo, izjemnim udobjem in vsestransko uporabnostjo. 

Stoletna zgodovina in več kot 300 modelov

Avto Triglav Maribor je pravi partner za inovativno, drzno, kreativno in barvito znamko, ki se ponaša s stoletno zgodovino in več kot 300 modeli, od katerih so nekateri za vedno zaznamovali avtomobilsko industrijo in so zapisani v srca marsikaterega Slovenca.

Citroën je od nekdaj eden od glavnih akterjev, ki si prizadevajo za dostopnost avtomobilov širši množici in tej viziji sledijo tudi v Avto Triglavu Maribor. 

»Avto Triglav ima v Mariboru dolgoletno tradicijo. Trudimo se, da bi bile naše stranke zadovoljne, tako s prodajnimi, kot servisnimi storitvami. V zadovoljstvo nam je, da smo lahko našo ponudbo razširili z blagovno znamko Citroën na lokaciji, ki je lahko dostopna in kjer bodo strankam na voljo strokovne in hitre storitve,« je ob otvoritvi prodajno-servisnega centra Citroën povedal Jaka Kavčič, generalni direktor Emil Frey Autocentra.

Popolnoma pripravljeni tudi na elektriko

Glede na to, da se potrebe po mobilnosti spreminjajo in da postaja okolju prijazna mobilnost vse bolj pomembna pa so popolnoma pripravljeni tudi na elektriko.

Celotna paleta vozil bodisi s termičnim, električnim ali priključno hibridnim motorjem in inovacijami ponuja brezskrbnost in užitke v vožnji, ki izhajajo iz najpristnejše tradicije znamke Citroën.

Znamka Citroën z novim članom – Avto Triglav Maribor še naprej ohranja tradicijo skrbne in zanesljive prodajno-servisne mreže.

Starejše novice