Slika je simbolična.
Pregledali smo dogodke, ki se bodo zadnji konec tedna v oktobru odvili na območju Maribora. Kam se lahko odpravite na zabavo z otroki in kam odrasli sami?

Na najbolj strašljivo noč v letu (ali tisti konec tedna) se zdaj že tradicionalno odvijajo zabave za noč čarovnic.

V nadaljevanju smo zbrali dogodke, ki se bodo ob najbolj strašnem prazniku v letu odvili v Mariboru in okolici. 

Kaj se bo za noč čarovnic dogajalo v Mariboru?

V soboto, 29. oktobra, ob 11. uri, si lahko z otroci ogledate plesno animacijsko predstavo s pozabljivo čarovnico Čarolino, ki se bo odvila v Supernovi Maribor. Organizirano bo tudi druženje, poslikave obrazov ter presenečenja.

Zvečer ob 21. uri se bo na Štuku odvijala Prva največja dijaška zabava v Mariboru. Nastopili bodo štirje DJ-ji, za presenečenje večera pa bo poskrbel tudi poseben Halloween gost.

Prav tako bo ob 21. uri v Niagara Lounge Bar Halloween vikend Fiesta Latina, kjer boste lahko zaplesali v latino ritmih.

V klubu Trust pa se ob 22. uri začela tudi Secret Halloween House zabava. Poleg rezidenčnih secret house DJ-ev bo nastopil tudi svetovno znan house mojster Penzt.

Od sobote in vse do ponedeljka pa se lahko od 10. do 21. ure odpravite tudi v Skoke v občini Miklavž na Dravskem polju. Tamkajšnji gozd se bo spremenil v tematski park Magični gozd, ki bo odet v tematiko čarovnic, strahov, duhov, buč in drugih skrivnostnih bitij.

Kaj pa v nedeljo?

V nedeljo, 30. oktobra, bo poskrbljeno tudi za otroško Halloween zabavo. Od 16. ure naprej se bodo v Viki deželi odvile številne aktivnosti za otroke.

Prav tako bo v Niagara Lounge Baru od 21. ure naprej potekal Halloween Hype Balkan Trap.

Številne zabave tudi v ponedeljek

V ponedeljek, 31. oktobra, se bo na plaži Lajf ob 16. uri pričela open air Halloween zabava. Tam bodo Polkaholiki, Nika Zorjan in Til Čeh ter Petelini. Poskrbljeno bo tudi za ustvarjalne delavnice in animacijo. Vstopnine ni.

Prav tako se bo v Dvorani Gustaf Pekarna ob 19. uri odvil nastop zasedb Smrt in In Heaven. 

V ponedeljek se lahko ob 20. uri odpravite na Halloween Salsa večer. V sodelovanju s Plesni studijem S v bo v Nero Caffè prišel prvi veliki salsa večer s pridihom Bachate in Kizombe.

Ob 21. uri pa se lahko na Halloween zabavo odpravite tudi v Mladinski center Pekarna. Na poti v Inferno vas bosta z glasbo pospremila Bezo in Matic.

Ali pa od 21. ure naprej obiščete Niagara Lounge Bar, kjer bodo tudi na uradno noč čarovnic poskrbeli za strašno vzdušje.

Ples - noč čarovnic

Osrednji dogodek za noč čarovnic na vzhodu Slovenije se bo ponovno odvil v Dvorcu Rakičan. Na Ples - noč čarovnic, ki prinaša zabavo za vse generacije, se lahko odpravite od 28. do 30. oktobra.

V petek, 28. oktobra, bodo ob 19. uri prižgali grmado, nastopili pa bodo Joker out, Divlje jagode, Mrfy, Ines Erbus, David Amaro in Skeebeep.

V soboto bodo od 15. ure naprej pripravili srednjeveški interaktivni program in čarovniške predstave, zvečer pa nas bodo zabavali Peter Grašo, Neda Ukraden, Žan Serčič, Invivo, Dinna in Dejan Dogaja.

Tudi v nedeljo bo od 15. ure naprej na voljo srednjeveški interaktivni program, čarovniške predstave, lokostrelstvo in še kaj. Zvečer pa bodo nastopili Alle Farben, MC Stojan, Plastik Funk, Mejaši, Perpetuum Mobile, Horsta, Vaino in Buryana.

Nakup vstopnic je možen na spletu, v Kavarni in gostilni Dvorec Rakičan in na TIC Murska Sobota.

Komentarji (1)

Kaj pa (ni preverjeno)

na občini ne bodo imeli Dan čarovnic ? Tam bodo imeli krompirjevo občino .

Starejše novice