V Domu Danice Vogrinec Maribor ponovno pričenjajo z obiski, in sicer v vseh enotah, razen v tako imenovanih »rdečih conah«.

V sredo, 16. decembra, pričenjajo z obiski v vseh enotah Doma Danice Vogrinec Maribor. Obiski niso dovoljeni le na lokacijah doma na Čufarjevi in Veselovi ulici v tako imenovanih »rdečih conah«, kjer so nastanjeni stanovalci s potrjeno okužbo z novim koronavirusom.

Za termin obiska se lahko posamezniki naročijo po telefonu, pri čemer bodo prejeli vsa ustrezna navodila glede vstopne točke obiska v sam dom. Obiski bodo trajali 30 minut, ob prihodu pa bodo obiskovalci prejeli ustrezno zaščitno opremo ter navodila glede samega obiska. Obiski bodo potekali v dopoldanskem času med 9.30 in 11.30 ter popoldanskem času med 13.30 in 15.30.

Obiski so omejeni na eno zdravo osebo, razen v primeru, da stanovalca obišče oseba, ki potrebuje pomoč tretje osebe ali ko gre za najožje svojce, ki živijo v skupnem gospodinjstvu, potem sta dovoljeni dve zdravi osebi. V Domu Danice Vogrinec odsvetujejo obiske mladoletnih oseb.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Skoraj pol je ze prekuzenih v tem Dso
Pazit ostale-)

Starejše novice