Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Delavec na letališču

Družba za razvoj infrastrukture išče v Mariboru samostojnega strokovnega sodelavca na projektu upravljanja letališča Edvarda Rusjana.

Delovne naloge vključujejo opravljanje dela v koordinacijskem centru in pri sprejemu in odpravi letal, povezovanje in skrb za usklajeno delovanje vseh letaliških služb, vodenje in nadzorovanje dela službe sprejema in odprave potnikov, pripravljanje poročil in statistike prometa ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj samoobrambe

Prometna šola Maribor išče učitelja praktičnega pouka oziroma učitelja samoobrambe.

Delavec opravlja dela in naloge, določene s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda ter v skladu z odredbo vodstva zavoda, izvaja priprave na vzgojno delo, se sproti vsebinsko in metodično pripravlja na delo za delo z dijaki, sodeluje s starši in z drugimi ustreznimi ustanovami ter organizacijami ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba, znanje s področja borilnih veščin, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Arhivist

Pokrajinski arhiv Maribor išče arhivista.

Delovne naloge vključujejo opravljanje zahtevnih arhivskih del, prevzemanje in evidentiranje arhivskega gradiva, vodenje fondov in zbirk, reševanje strokovnih vprašanj, izdelavo predpisanih evidenc, povzetkov in registrov, opravljanje znanstveno-raziskovalnega dela, objavljanje gradiva, pripravo razstav in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zgodovine, arheologije ali bibliotekarstva, strokovni izpit na področju varstva arhivskega gradiva ter triletne delovne izkušnje.

Slaščičar

Pekarna Štern iz Hoč išče slaščičarja za peko potic, gibanic in pekovskega peciva.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Vodja knjigarne

Beletrina bo v začetku prihodnjega leta v Mariboru na Grajskem trgu odprla novo knjigarno, zaradi česar iščejo vodjo knjigarne. Vodja knjigarne bo zadolžen za upravljanje vsakodnevnih operacij v knjigarni, zagotavljal odlično izkušnjo strankam ter skrbel za uspešno delovanje knjigarne.

Prednost imajo kandidati z univerzitetno izobrazbo s področja literature, knjižničarstva ali sorodnih področij, zaželene pa so izkušnje v upravljanju ekipe in knjigarne.

Tajnik

Visoka šola na Ptuju išče tajnika samostojnega visokošolskega zavoda.

Delovne naloge vključujejo pripravo strokovnih podlag za odločitve organov in pristojnih delavcev, informiranje, motiviranje in izobraževanje delavcev, gospodarno uporabo in zavarovanje sredstev visoke šole, organiziranje in vodenje tajništva, pisarniško delo, organiziranje strokovnega, tehničnega in administrativnega dela, sodelovanje pri pripravi splošnih aktov, sestavljanje poslovne dokumentacije in podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, strokovni izpit iz upravnega postopka ter petletne delovne izkušnje.

Cvetličar

Cvetličarna Roža na Ptuju išče cvetličarja za samostojno delo v cvetličarni.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Kuharski pomočnik

Vrtec Ptuj išče kuharskega pomočnika.

Delovne naloge vključujejo razdeljevanje in pripravo obrokov, pomivanje transportne in jedilne posode, čiščenje naprav, strojev in površin, pometanje in pomivanje tal ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj

Osnovna šola Videm išče učitelja predmetnega pouka za poučevanje matematike ter tehnike in tehnologije.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževanja učiteljev s predmetno specializacijo, opravljen strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Svetovalni delavec in učitelj

Biotehniška šola Rakičan išče svetovalnega delavca in učitelja sociologije.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalne znanosti, strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Picopek

Gostilna in mini restavracija Rajh išče v Murski Soboti picopeka za pripravo in peko pic.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Administrativni sodelavec

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče zdravstveno-administrativnega sodelavca.

Delovne naloge vključujejo izvajanje posameznih administrativnih del, administrativna dela v urgenci, pisanje izvidov po nareku, prepisovanje rokopisnih osnutkov, poročil in dopisov, uporabo medicinske terminologije vseh specialističnih dejavnosti in strok, jemanje podatkov o zavarovancih ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja ekonomije ter dvoletne delovne izkušnje.

Vodja projektov za področje elektronike

Podjetje Medicop išče v Murski Soboti vodjo projektov za področje elektronike.

Delovne naloge vključujejo pripravo projektne dokumentacije, projektno vodenje, načrtovanje, koordinacijo dela, spremljanje aktivnosti, terminskega plana in stroškov, spremljanje in upoštevanje zahtevanih standardov pri načrtovanju projektov, komunikacijo s projektnimi partnerji, izvajalci ter dobavitelji, iskanje izvajalcev in dobaviteljev, pripravo dokumentacije za testiranje in certificiranje izdelkov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja elektronike, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Hišnik in spremljevalec gibalno oviranih učencev

Osnovna šola IV Murska Sobota išče hišnika in spremljevalca gibalno oviranih učencev.

Delovne naloge vključujejo hišniška opravila, opravljanje prevozov s šolskim kombijem, spremstvo otrok, pomoč pri pouku in pri osebni higieni ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (1)

ortar (ni preverjeno)

zaposluje tudi letališče, iščejo potnike ki bi poleteli z tega letališča !

Starejše novice