Vir: Facebook, Franc Kangler
Predvolilne aktivnosti se v Mariboru pred drugim krogom županskih volitev nadaljujejo. Za nekaj hudomušnosti pa je ob nedavnem soočenju poskrbel Kangler, ki je Arsenoviču podaril daljnogled. Preverite, zakaj.

V Mestni občini Maribor se bosta v drugem krogu volitev za župansko mesto pomerila ista kandidata kot pred štirimi leti. To sta aktualni župan Saša Arsenovič, ki se poteguje za drugi mandat, in nekdanji župan Franc Kangler.

Pred drugim krogom volitev, ki bo potekal prihodnjo nedeljo, 4. decembra, se predvolilne aktivnosti nadaljujejo. Med drugim sta se Arsenovič in Kangler v okviru Večerovega soočenja podala na gondolo Pohorske vzpenjače, ob vožnji pa sta drug drugemu postavljala vprašanja.

V okviru srečanja pa je za poseben konec poskrbel Kangler, ki je Arsenoviču za darilo podaril daljnogled. Zakaj? »Da bo videl malo dlje kot do svojih gostiln in Glavnega trga,« je ob fotografiji, ki jo je delil s sledilci na družbenem omrežju Facebook, razložil Kangler.

Komentarji (20)

upokojenec70 (ni preverjeno)

Mogoče bi ga sam še bolj potreboval, da bi videl do Maribora in končno spoznal, da ga tam ljudje ne marajo.

Nime doma (ni preverjeno)

spet eden sarsenovicevih ritoliznikov na delu???denar dobis na roke ali v kaksni drugo uslugo???Sestejte projekte in si zracunajte koliko denarja je izpuhtelo!!!in za cigave interese???vsi poznamo odgovor-zato zdaj vsi volit-resimo maribor pred arsenovicem!!!

In reply to by upokojenec70 (ni preverjeno)

Kninska kraljica (ni preverjeno)

turski konjusar gospodu kanglerju ne seze niti do gleznjev-sarsenovic je najbolj nepriljubljen zupan v vsej zgodovini maribora!

In reply to by upokojenec70 (ni preverjeno)

Jack00000 (ni preverjeno)

Ma čisto prav.

Njemu bi morali dati česen za boljši spomin. Je že pozabil na svoje maslo na glavi.

pohorskisvizec

Oba bi se morala vreči dol po Jonatanki, tisti, ki 1 zadene drevo naj bo župan!

Tafgo (ni preverjeno)

Kangla, ki si je zgradil fontano v rondoju pred Duplekom.

Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

ljudozerec pa si je zgradil fontano pred svojo propadajoco gostilno-oi z cigavim denarjem???

In reply to by Tafgo (ni preverjeno)

Matejko (ni preverjeno)

kak se lahko odločiš koga boš volo če sta oba lopova ..

. (ni preverjeno)

njemu bi pa lahko kakšno lubenico gor prikotal ali pa semafor postavil

Surfeiter (ni preverjeno)

Mitja Kunstelj, Mikstone blog, 211122:
"Bolj kot polom vladajoče stranke mi ne gre v račun nekaj drugega. Radenci in Maribor. Za prve sem verjel, da so bili pred 4 leti naivni in so padli na lepe besede diplomiranega prevaranta, tatu in malikovalca ustaštva Romana Leljaka. Nak. Izvolili so ga še enkrat. V prvem krogu je premagal kandidata Gibanja Svoboda. Radensko si lahko nekam vtaknete zaradi mene. Sramota.

Maribor!? Marija pomagaj. V drugi krog se je prepričljivo uvrstil Franc Kangler. Prav tisti Kangler, zaradi katerega so se nekoč začeli protesti po vsej državi. V zadnji Janševi vladi je bil državni sekretar pri Alešu Hojsu, njegova desna roka pri obračunu s protestniki. Če Franca zmaga! Vse kar je blond in 20 let mlajšega od njega, si lahko obeta položaje in nepremičnine, če je pripravljeno leči pod štajerskega prasca. Maribor, smo na zvezi? Kaj tako hudega dogaja v mestu pod Pohorjem, da je lopov Franca spet sprejemljiv? Pa ja ne boste zaradi jeze nad naduto uvoženo Makedonko, za »kontro« ustoličili potrjeno desničarsko barabo? Čudne stvari se dogajajo v državi, da Kangler, Rupar in podobi sploh lahko kandidirajo."

germany (ni preverjeno)

kaj zato je bolje srbizacija maribora-Arsenovic zadolzen 14 milijonov!!!!kreditov!!!!zupan z najvec krediti v vsej sloveniji!!!!kako jih odplacuje!!!koliko ukradejo iz javnih financ???!!!Arsenovic najbolj nezaželen zupan v zgodovini maribora!!!!

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Kakšen "germany" neki ... ti si "zagorac, mali mu je kurac" ... srbizacija? ... si neumen?

In reply to by germany (ni preverjeno)

Nime doma (ni preverjeno)

priseljenec iz juga mogoce?????no ja se nisi nikoli slisal za srbizacijo!!!??saj cseeno-mi vemo kdo si in kaj so tvoji nameni!!!!Arsenovic nikoli vec!!!

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Zikollino (ni preverjeno)

Arsenović bo ta daljnogled sigurno rabil ... da bo videl za koliko te je na volitvah pustil zadaj ... ti ti zagorac dupleški, to dobro veš ...

SLO (ni preverjeno)

zikolino = surfeiter! Dvomim, da bi še lahko bil kdo drugi takšen Haloški Zagorac.

In reply to by Zikollino (ni preverjeno)

Bravissimo (ni preverjeno)

priporocam ogled-v brskalnik vpisite: arsenovic grobar-lepo opisani kriminalni raboti sarsenovica!!!nikoli vec ne bos zupan-turskega konjusara maribor nebzel in noce!!!

In reply to by Zikollino (ni preverjeno)

Marburg ad drau (ni preverjeno)

KANGLER JE EDINI KI LAHKO RESI MARIBOR PRED GRABEZLJIVCEM IN UZURPATORJEM ARSENOVICEM!!!!POJDITE VSI VOLIT!!!

In reply to by Zikollino (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Saj gremo, butec! In vsi bomo kontra Kangleru ... saj si že slišal za "Gotof je" ... no zdaj pa še "kK" ...

In reply to by Marburg ad drau (ni preverjeno)

Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

gotof je -pritepenec-takoimenovan ljudozerec,poleg tega ljudem dobro znan kot uzurpator mesta maribor pod pretvezo -obnavljamo-za cigave financne interese!!!???napadalec mladoletnikov-celo lastne hcerke!!!!in to bi vi imeli za zupana-pa kdo normalen ga bi volil!!!!saj se niti osnove retorike ne obvlada-sramota-edino arsenovicevi ritolizniki se oglasate-takoj se vas prepozna!

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Huhca (ni preverjeno)

Kanglerja nazaj!!!stajerci ne nasedite vec!!!!protesti proti kanglerju so bili skrbno planirani iz levicarske svojati!!!!Kangler je pravilna izbira!!!!ne dopustite da se ponovno z gojufivo z lazmi zlizano propagando ljudozerec ponovno vzpne na oblast stajerske prestolnice!!zdaj volimo vsi-stari ,mladi ,vsak gre volit in prispeva k odresitvi maribora!!!arsenovic-nikoli vec!!!

In reply to by Zikollino (ni preverjeno)

Starejše novice