Slika je simbolična (vir: Visit Pohorje).
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Žičničar

Javno podjetje za mestni potniški promet Marprom išče žičničarja.

Žičničar opravlja dela in naloge v skladu z obratovalnim predpisom žičniške naprave, sodeluje pri reševanju potnikov na žičniških napravah po navodilih vodje obratovanja, vzdržuje trase naprav, vzdržuje smučišča in opravlja zasneževanje, postavlja zaščite in opozorilne znake na in ob smučarskih progah, skrbi za kolesarski park in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Slaščičar

Keksarna Delakorda išče v Mariboru slaščičarja.

Delovne naloge vključujejo izdelavo keksov in drugih živil, delo s stroji, delo na peči in na liniji, oblikovanje testa, sestavljanje in končno obdelovanje živil, ročno in strojno pakiranje, etiketiranje, čiščenje ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje.

Ravnatelj

Osnovna šola Miklavž na Dravskem polju išče ravnatelja javnega zavoda.

Kandidat mora imeti pedagoške, vodstvene, organizacijske in druge sposobnosti za uspešno vodenje zavoda. Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, opravljen strokovni izpit ter najmanj pet let delovnih izkušenj.

Voznik avtovleke

Avtoservis in najem vozil Anton Kuk išče v Mariboru voznika avtovleke.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, enoletne delovne izkušnje ter vozniško dovoljenje B in C kategorije.

Medicinska sestra

Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor išče srednjo medicinsko sestro v enoti za zobozdravstveno varstvo.

Delovne naloge vključujejo sprejem in naročanje pacientov, preverjanje veljavnosti zdravstvenega zavarovanja, izpolnjevanje zdravstvenih formularjev z osebnimi podatki, vodenje evidenc in pobiranje doplačila zobozdravstvenih storitev ter oddajanje mesečnega poročila, urejanje in arhiviranje zobozdravstvenih kartonov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstvene nege, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj nemščine

Gimnazija Ptuj išče učitelja nemščine za poučevanje na gimnaziji.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja jezikov, strokovni izpit ter enoletne delovne izkušnje.

Vodja finančno računovodske službe

Vrtec Ptuj išče vodjo finančno računovodske službe.

Delovne naloge vključujejo vodenje finančno računovodske službe, načrtovanje, usklajevanje in nadzorovanje dela v svojem oddelku, sodelovanje pri načrtovanju in usklajevanju finančnih dejavnosti zavoda, samostojno vodenje finančno računovodskih zadev, izdelavo finančnih planov zavoda, spremljanje prilivov in odlivov finančnih sredstev, nadzor nad glavno knjigo ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja ekonomije te desetletne delovne izkušnje.

Mizar

Podjetje Žiher išče na Ptuju mizarja v proizvodnji montažnih lesenih hiš.

Za prijavo je potrebna nižja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Informatik

Perutnina Ptuj išče informatika.

Delovne naloge vključujejo načrtovanje in usklajevanje nadgradenj, razširitev in optimizacijo obstoječih rešitev z namenom izboljšanja delovanja, proaktivno upravljanje sistema, odpravo napak, podporo razvoju in optimizaciji, podporo poslovnim procesom na prvem nivoju za incidente, probleme in spremembe, poročanje o napakah ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja informacijske in komunikacijske tehnologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Raziskovalec

Znanstveno in inovacijsko središče Pomurje išče v Murski Soboti raziskovalca.

Delovne naloge vključujejo samostojno raziskovalno delo pod vodstvom nadrejenih, sodelovanje pri oblikovanju raziskovalnih programov, sodelovanje z naročniki raziskovalnih nalog, sodelovanje na strokovnih in znanstvenih posvetovanjih z referati in razpravami s širšega raziskovalnega področja, študij strokovne literature, pripravo poročil in elaboratov ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja metalurgije, strojništva oziroma kovinarstva, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Zobotehnik

Zdravstveni dom Murska Sobota išče zobotehnika pripravnika.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zobozdravstva, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Bibliotekar

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota išče bibliotekarja.

Bibliotekar opravlja zahtevna strokovna dela na področju dela z uporabniki, pridobivanja, formalne in vsebinske obdelave knjižničnega gradiva, opravlja zahtevna strokovna dela na področju dela z uporabniki, pridobivanja in obdelave knjižničnega gradiva s področja domoznanstva, opravlja zahtevna strokovna dela na področju prireditev in odnosov z javnostmi ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, strokovni izpit bibliotekarske stroke ter enoletne delovne izkušnje.

Mehanik

Avtocenter Horvat išče mehanika za opravljanje del v hitrem servisu in vulkanizerski delavnici.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, vozniško dovoljenje A in B kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Prodajalec

Podjetje Mlinopek išče v Murski Soboti prodajalca za prodajo pekovskih in slaščičarskih izdelkov.

Za prijavo na delovno mesto je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja prodaje, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (6)

JBT (ni preverjeno)

Javno podjetje za mestni potniški promet Marprom išče ŽIČNIČARJA? To je razlog za to da gondole stojijo.

pohorska kobra (ni preverjeno)

Bojda med klosari iscejo tudi novega zupana!!!!Baje bi vsak klosar bolse rintal z nasim bougim Marpurgom,pa se manj bi pokradu!!!!!!SMRRT KRADLIVIM KOMUNAJZAROM IN FRAJ MARPURG!!!!!!!!!!

prasenovićka (ni preverjeno)

ne mi deda toliko jebat
si bo še kaj naredu

In reply to by pohorska kobra (ni preverjeno)

Radion (ni preverjeno)

Marprom išče WC snažilko za gondolsko med postajo .🍻

sanoj (ni preverjeno)

MARPROM

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

pohorska kobra (ni preverjeno)

Ti komunajzar mi kar drukaj minuse, se bolse za tebe pa je da se vrnes vo NIS med tvojo cigojnarsko braco!!!!!!!SMRT KOMUNAJZAROM IN FRAJ PRAVI MARPUG S PRAVIM MARPURG TAJCOM!!!!!!!!!!!!!!

Starejše novice