FOTO: Bobo
Med imeni poslanskih kandidatov na Listi Marjana Šarca je tudi glavna inšpektorica za delo Nataša Trček, razkriva časnik Delo.

Kandidaturo glavne inšpektorice za delo Nataše Trček za poslanko na Listi Marjana Šarca, je kamniški župan po razkritju časnika Delo tudi potrdil.

Po poročanju Dela so med Šarčevimi obrazi še Vojmir Urlep, ugledni menedžer in nekdanji dolgoletni predsednik uprave Leka, novinarka nacionalnega radia Uršula Majcen ter  nekdanji novinar in urednik na RTV Slovenija in POP TV Rudi Medved. Na listi njegove stranke pa je še Alen Kofol, nekdanji direktor direktorata za predšolsko vzgojo in osnovno šolstvo ter nekdanji član SDS. Šarec je za Delo zatrdil, da na njegovi listi ni aktualnih poslancev.

Nataša Trček se je rodila leta 1967 v Mariboru, leta 1994 pa je diplomirala iz prava na mariborski Pravni fakulteti. Od leta 1994 je zaposlena na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve. Vlada jo je na položaj glavne inšpektorice inšpektorata za delo septembra 2013, petletni mandat ji je pričel teči 1. oktobra 2013.

Več obrazov, ki se bodo na Listi Marjana Šarca potegovali za sedež v državnem zboru, bodo javnosti razkrili to soboto, 14. aprila, ko bo stranka izvedla volilni kongres. 

Lista Marjana Šarca je po Delovem barometru sicer še vedno na prvem mestu in za okoli tri odstotne točke vodi pred drugouvrščeno SDS, ki ji tesno sledi SD. Od marca do aprilskega merjenja je popularnost Liste Marjana Šarca sicer padla za štiri odstotne točke, na 15,1 odstotka. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice