Znani Štajerci s sledilci delili, kako so preživeli praznične dni.

Božič je za nami, mi smo pa preverili, kako so ga praznovali znani Štajerci in v kakšnem stilu so letos okrasili božična drevesa.

Ptujčanka Vanesa Rola, vplivnica, lepotna in 'lifestyle' blogerka, podjetnica ter soproga znanega slovenskega tenisača Blaža Role, ki sicer trenutno živi v Ljubljani, a svojih ptujskih korenin ne skriva. Zapisala je, da so letos v stilu otvorili praznično sezono. 

Zakonca Rola sta postavila že peto jelko skupaj s hčerko, in zadnjo v tem stanovanju, saj so pod Pohorjem kupili novo hišo.

Nina Držaj, vplivnica in 'mami blogerka', vsem bolj znana po Instagram profilu 'zljubeznijomama' je vsaj po objavah sodeč, božič preživela z družino. Udeležili so se tudi “nujnega« božičnega fotografiranja.

Tudi Ptujčanka Ana Vurcer, pevka in glasbenica, ki je od leta 2014 bolj znana kot ena od treh članic priljubljene hrvaške skupine Učiteljice, je okrasila božično drevesce. 

Vsem znan Damjan Murko, slovenski pevec zabavne glasbe, samopromotor in estradnik je božič preživel v objemu tistih, ki mu pomenijo največ.

Alpska smučarka Ilka Štuhec je letos okrasila prav posebno božično drevsce. Odpravila pa se je tudi na sprehod v praznično okrašeno mesto.

Mariborčanka Fiona Čuček, vplivnica in lastnica spletne trgovine z oblačili Everly.si, vsem bolj znana kot 'Fionči' je praznike preživela z družino. Še pred tem pa so se mudili na idiličnih Maldivih.

Tudi Mariborčanka Sabrina Vidovič, vplivnica, lepotna blogerka Many Loves by Sabrina ter ustanoviteljica blagovne znamke sabrinalabel.si je božič preživela z družino.

Doroteja Premužič, vsem bolj znana kot lepotna vplivnica in umetnica ličenja pod imenom Diamondee je letos za praznike pozirala v seksi opravi na rdečem skuterju.

Tudi Mariborčanka Laura Beranič, znana estradnica ter nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Sanjski moški, se je letos za božič oblekla v seksi opravo.

Tim Kores, slovenski rock pevec, voditelj in nekdanji glas Hit Radia Center je delil videoposnetek, kako je potekala okrasitev božičnega drevesa.

Znana mariborska vplivnica Vita Starman je na družbenem omrežju delila več objav s sledilci, kako je preživela praznike. Jelko je postavila že konec novembra, praznike pa je preživela z družino, prijatelji …

Tudi Mateja Hojnik, mariborska vplivnica, je praznike preživela z družino in prijatelji.

Komentarji (10)

Politik (ni preverjeno)

Bruh.

Düplek (ni preverjeno)

Brezdelnezi

Fischer (ni preverjeno)

Pa kaj si nor...same plastične prostitutke

Čliček (ni preverjeno)

Vsiljujejo se, noben jih ni prosil za kaj takega.

pohorskisvizec

Kreteni in retardiranke.Noro.

Aksentije (ni preverjeno)

Same seronje, jaz Žabon sem glavni frajer v totem Mariboru.

bog i batina (ni preverjeno)

Aljoša, ni več tablet?

In reply to by Aksentije (ni preverjeno)

Snezic (ni preverjeno)

Za ig babe se tak ve, da nimajo ravno visokega iqa, ampak da se ded tak slika in napravla, pa ni samo peder, še retardiran mora fejst bit! Pa ne pišite več "podjetnica", ker se delate norca in podjetnih ljudi.

Rrt (ni preverjeno)

Plastika z plastiko glih skup paše.

kar_nekdo (ni preverjeno)

Če jim vi ne bi tukaj delali reklamo, za pol "vplivnic" sploh ne bi vedel. Itak bom sicer v naslednji uri pozabil na njih, ampak res ne vem v čem je pomen teh objav.
Pred člankom bi morali dati oznako: Za tiste s slabim želodcem ogled fotografij odsvetujemo...
To leti na vse razen Ilke!!

Starejše novice