David Hojnik je eden vidnejših slovenskih modnih oblikovalcev, ki zdaj obrača nov list.

»Nova zgodba. Stara strast,« je modni oblikovalec David Hojnik sporočil ob otvoritvi nove modne trgovine in ateljeja Atelier DH Fashion

Modni atelje so otvorili včeraj, 28. avgusta.

Zbrani so lahko pasli oči na novih unikatnih kolekcijah, dan pa so popestrili tudi Hojnikovi glasbeni prijatelji. 

»Moje sanje in vizija«

Dolga bela zavesa je padla s pročelja novih prostorov, ko je Hojnik v družbi Maje Keuc in Lee Sirk naznanil končno otvoritev težko pričakovanega ateljeja in s tem uresničil svoje sanje.

Kar trlo se je znanih obrazov, ko je padla bela zavesa, Maribor pa je dobil modni atelje, ki se ga ne bi sramovala nobena modna prestolnica po svetu. Vrata je odprl Atelier DH Fashion, s katerim je David Hojnik, eden najbolj iskanih in prodornih slovenskih modnih oblikovalcev močno nadgradil svojo zgodbo.

»Atelier DH fashion so moje sanje in vizija. Ne gre zgolj za novo modno trgovino temveč za prostor stilskih doživetij. Nahranili bomo vaše oči in dušo. Vsak centimeter smo uredili z mislijo na vas. Želimo si, da bi se v ateljeju za vas čas ustavil in bi lahko v lepoti svojega malega modnega doživetja uživali na polno,« je modni oblikovalec povedal na otvoritvi.

»Ni bilo prav lahko. Zadnjih deset mesecev sem v rokah pogosteje od krojaškega držal gradbeni meter. A pravkar je vse dobilo smisel. Vesel sem, da je obdobje dvomljivcev, ko so nas nekateri spraševali, od česa sploh živimo, mimo. Želim si, da s svojo zgodbo navdihnemo, opogumimo še koga, ki si želi razpreti krila in početi to, kar ga resnično osrečuje. Za lepe stvari v življenju se je vredno boriti,« je še dodal Hojnik.


Stilsko dovršen Atelier je razdeljen v tri povezane sklope. Prvi, 'showroom' trgovinski del, je prostor poln 'ready to wear' kolekcij, ki se bodo tedensko osveževale, kjer bo zmeraj na voljo stilist ali stilistka za osebno svetovanje. Ateljejski del je namenjen strankam za izdelavo unikatnih kreacij po meri, po posvetu z oblikovalcem v udobnem, intimnem ambientu ob kavi. Tretji, kreativni del, pa je tisti, v katerem kreacije nastajajo.


Odprtje ateljeja, ki je s svojimi provokativnimi izložbami buril radovednost mimoidočih že zadnjih nekaj mesecev so pospremili tudi številni znani Slovenci, z mnogimi od njih Hojnik tudi pogosto sodeluje.

Med njimi Maja Keuc, 6Pack Čukur, Lea Sirk, Ilka Štuhec, Sabina Cvilak in mnogi drugi. Odprtja ateljeja sta se udeležila tudi mariborski župan Saša Arsenovič in žena Katja. Srečo pa so Davidu prišli zaželeti tudi številni modni poznavalci, med njimi urednica revije Grazia Špela Štamol in oblikovalka nakita Bojana Kovačič Zemljič E2RD.Za popolno doživetje na otvoritvi je poskrbela posebna izdaja zlatih mehurčkov iz Radgonskih goric, ki so za Atelier pripravile posebno stilsko etiketo, za dih jemajoče cvetlične kreacije je poskrbela Cvetličarna Valerije Grubelnik, ki je z rastlinjem interier tudi opremila, sladko razvajanje so pripravili v slaščičarni Ilich, pogostitev gostov pa Web kulinarika s chefom Slavišo Amidžičem na čelu. 

Komentarji (5)

pipek (ni preverjeno)

tudi buzi? ker izgleda že tako

Zikollino (ni preverjeno)

Od teh fotografiranih fake stars, no money kvazi elite se ti belega kruha ne boš najedel ... pa toti fsi so ti že zdaj fauš! ...

Aleš83 (ni preverjeno)

Fajn, take stvari spadajo v mesto. Jaz nisem ravno njegova ciljna publika, ampak človek dela dobro, s srcem in je res uspešen na svojem področju. In naj to na veliko pokaže!

Mismas (ni preverjeno)

Bravo in srečno.

pohorskisvizec

Znani obrazi, nobenega ne poznam. Pa vso srečo temu modelu!

Starejše novice