Foto: Jure Banfi
Novi bistro prinaša domačo in lokalno slovensko kulinariko ter vrhunska vina.

Na Trgu svobode je zaživel nov lokal Bistro Vinag. Glavna otvoritev je potekala v petek, mi pa smo si Bistro Vinag pogledali danes in lahko potrdimo, da je nov lokal v znamenju vrhunske kulinarike in vin.   

Bistro Vinag je zavezan predstavljanju izbrane slovenske kulinarike, z jedmi, pripravljenimi iz svežih, sezonskih in lokalno pridobljenih sestavin.

V udobnem in sodobnem ambientu vas bodo vrhunski kuharji s strastjo in inovativnostjo popeljali na kulinarično potovanje po slovenskih okusih, vse od tradicionalnih jedi v sodobni preobleki do skrbno izbranih vrhunskih vin Vinag, ki zaokrožijo gurmansko doživetje.

Na otvoritvi se je zbrala velika množica ljudi, ki so z radovednostjo poskusili degustacijske menije in bili navdušeni in se bodo zagotovo še kdaj vrnili.

Foto: Jure Banfi

Komentarji (3)

Resnica je pravica (ni preverjeno)

celotna stavba danasnjega vinaga z pripadajocimi kletmi 1945-UKRADENA IZ STRANI GNUSNIH JUGOKOMUNISTOV!!!!IN SANJATE DA NE BO REVIZIJE UKRADENIH NEPREMICNIN KI SE NISO BILE VRNJENE ZAKONITIM LASTNIKOM!!!!TIK TAK ....

Slavca (ni preverjeno)

Končno! ponudba s slovensko kulinariko v centru mesta. Kolektivu želim uspešno poslovanje!

Ploko (ni preverjeno)

v pokradene nepremicnine!!!raje ne -hvala komunisti-raje nebi!!!slaba karma!!!bogve koga so komunisti zaklali in si prisvojili vse to -hvala-dober tek😁

In reply to by Slavca (ni preverjeno)

Starejše novice