Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za torek, 25. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Želja po reševanju problemov, opravljenem delu ali lotevanju vaših projektov je močna, dragi oven, vendar vas močno pritegne tudi družabna stran stvari. Zdaj so verjetni tudi prelomi v rutini, ki so lahko precej moteči.

Čeprav lahko ljudje zdaj oddajajo mešane signale, pretirano razmišljanje vodi le v težave. Ko dan napreduje, potrebujete nekaj rekreacije in morda malo razvajanja, vendar morate tudi postoriti stvari, da se počutite popolne.

Morda preusmerjate svojo energijo na stvari, ki so za vas bolj smiselne. Kaže, da bo dober čas za negovanje ali rast poslovnega ali delovnega projekta. Vaš občutek za to, kaj je vredno in kaj je odvečno, je trenutno izostren. 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Dan vas odkrije, da ste bolj zapleteni kot običajno, dragi bik, a morda nekoliko vznemirjeni. Nezanesljivost drugih vas lahko danes vpliva ali pa se nekdo na moteč način poteguje za vašo pozornost.

Obstaja nagnjenost k povzročanju težav ali delovanju na muho, vendar se odločite, da ne boste dovolili, da vas notranji nemir uniči. Vaš um je še posebej močan in zdaj lahko pridete do zadovoljivih zaključkov ali strategij. Nedavna težava se lahko na primer reši sama od sebe. Na srečo lahko pozneje danes najdete lepo ravnovesje med rastjo ali izboljšavo in preprostostjo.

Današnji dan je odličen za usklajevanje s partnerjem ali bližnjim prijateljem glede temeljnih vrednot. Čustvene blokade lahko popustijo v tesnih odnosih. Dober čas je, da se počutite sposobni uresničiti svoje cilje in sanje.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes se lahko spopadete z nekoliko nemirnim, nezadovoljnim duhom, dragi dvojčki. Bodite pozorni na nagnjenost k nestanovitnosti, saj lahko vložite veliko energije v to, da dobite tisto, kar želite, vendar tega ne boste več cenili, ko enkrat to dobite!

To je lahko znak, da potrebujete spremembo tempa. Poglejte vase in se odločite, zaradi česa se počutite pomanjkljivo ali nemirno. Izrazite svojo neodvisnost, vendar pazite, da ostanete zvesti sami sebi.

Ko dan napreduje, se lahko počutite precej sveže. Ste živahni, a prizemljeni, zato se vam zdi najboljša možnost, da se ustavite sami. Lahko ste še posebej občutljivi in ​​če nekomu priskočite na pomoč, se lahko izplača. 
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Presenečenja v vaših odnosih ali družabnem življenju vas lahko vržejo v zanko, dragi rak, vendar poskušajte ostati osredotočeni in mirni, namesto da bi vas motili, če pride do sprememb v načrtih.

Vaše ljubezensko življenje se morda trenutno zdi nekoliko v zraku. Lahko pa ste zelo navdihnjeni in ustvarjalni in možno je naključno srečanje. Čeprav ste lahko zlahka zamoteči, je z dnevom lažje najti svoje sidro.

Morda boste lažje kot običajno razpravljali o vprašanjih in težavah ter se osredotočili na izboljšave in popravila. Dobra energija je z vami za usklajevanje, izmenjavo idej in zglajevanje razlik. Danes lahko uživate v preboju v komunikaciji ali razmišljanju, interakcije pa so edinstveno ustvarjalne in plodne.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Malo nezadovoljstva ali nelagodja vas lahko danes spodbudi k prepotrebnim prilagoditvam in spremembam, dragi lev. Danes zgodaj je morda bolje ohraniti status quo in pomembne odločitve odložiti za kdaj drugič.

Tranziti poudarjajo malce nestanovitnosti in spremenljive okuse. Ko dan napreduje, pa je lahko čudovit čas za razmislek o dolgoročnih načrtih ali načinih za uresničitev cilja ali sanj.

Tranziti so močni za izdatne in ustvarjalne ideje za ustvarjanje denarja, poslovne in delovne ideje. Zdi se, da imate zdaj izostren občutek za vredna prizadevanja! Vaše dobro počutje raste, ko opravljate svoje obveznosti ter skrbite za materialne in praktične potrebe.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Bodi čim bolj potrpežljiva, tako z drugimi kot s seboj že danes, draga devica. Vse prelahko se je osredotočiti na tisto, kar vam manjka, namesto na to, kar imate, toda ko dan napreduje, se umirjanje samega sebe pojavi samo po sebi.

Pozneje danes je lahko zelo plodno za ustvarjalne zamisli in osredotočanje na projekte, ki so za vas resnično pomembni. Ponosni ste na svoje odnose in stvaritve.

Delo v smeri povečanja sreče in zdravja je lahko močan poudarek. Povezovanje z drugimi je naravno, prav tako tudi predanost, saj običajno veste, kaj želite, in temu sledite. Lahko ste tudi v razpoloženju, ki daje prednost skrbi za ljudi, ki jih imate radi.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Morda se danes občasno počutite nemirne glede razmerja ali delovnega vprašanja, draga tehtnica, ali pa ste raztreseni od svojega dela, ker vas skrbi razmerje.

Poskusite se osredotočiti na nekaj prijetnega in produktivnega, da odvrnete misli od nestabilnosti. Ostanite mirni in delajte na nezapletenih prizadevanjih. Ko dan napreduje, je vaš občutek, kaj bo delovalo in uspevalo, v odlični formi. Lažje najdete načine, kako izraziti svoja čustva ali usmeriti svojo energijo v zadovoljujoče dejavnosti.

Lahko se posvetite osebnim projektom in raziskavam, delitev čustev z drugimi pa krepi vezi. Energije so še posebej dobre za preboje, povezane z domom ali družino. Lahko je zadovoljujoče, če posvetite posebno pozornost svojemu notranjemu svetu. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Napetost ali prekinitve v vaših rutinah so lahko danes včasih moteči, dragi škorpijon, vzrok pa je lahko pomanjkanje trdnega načrta. Romantični interesi so lahko protislovni in verjetni so mešani signali. Urniki morda ne bodo dobro usklajeni.

Vendar pa boste dobili dober zagon, ko boste dan naprej delili ideje z drugimi. Negotovost postane bolj vznemirljiva kot destabilizirajoča. Komunikacija je lahko osebna, topla in podpirajoča.

Nekdo poseben se bo morda pripravljen pogovoriti in najti rešitve za težave. Novice, ki prihajajo v tem času, so lahko še posebej navdihujoče in to, kar naredite iz njih, vas lahko postavi v ugoden položaj.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Iskanje nekaj raznolikosti ali sledenje vaši radovednosti je danes naravno, dragi strelec, ko Luna preživi še en dan v vaši sončni tretji hiši. Kljub temu lahko pride do nekaj frustracij zaradi nepričakovanih dolžnosti, dela ali zdravstvenih zadev.

Ljudje morda niso tako zanesljivi, kot bi si želeli, vendar gre lahko za razpršene energije in ne za nekaj, kar bi jemali osebno. Uravnavanje tempa je bolj naravno kasneje danes. Tranziti so močni za fizikalno terapijo ali zemeljske in prizemljene dejavnosti.

Prav tako ste v odličnem položaju, da se posvetite dejavnostim, ki so najbolj vredne, da povečate svoj dohodek ali zadovoljstvo v karieri. Če se osredotočite na trenutek, lahko v svojih dejavnostih najdete posebno veselje.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Komunikacija je danes na nekaterih mestih težavna, dragi kozorog, in ljudje so lahko nestanovitni. Nemir lahko povzroči nenavadne muhe ali želje, vendar vaše srce morda ne bo popolnoma za to. Morda bo zadostovala preprosta sprememba tempa.

Bodite pozorni na privlačnost velikega nakupa ali obveznosti, ki lahko sčasoma posega v vašo svobodo. Ko dan napreduje, je osredotočanje veliko bolj naravno. Dober čas je za negovanje, razvoj ali rast osebnega načrta, vendar ste tudi v dobri formi za podporo drugim in uživanje v obojestransko koristnih dejavnostih.

Obstaja možnost, da sledite določenemu zanimanju, ali priložnost, da uživate v spremembi okolja. Ljudje so pripravljeni sodelovati in iščete bolj miroljubne načine za odnose. Morda dajete koristne napotke kot sredstvo za izkazovanje svoje naklonjenosti. Spreminjate se v višjo misijo, povezavo ali priložnost.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Luna preživi še en dan v vašem znamenju, dragi vodnar, vi pa se osredotočate na osebne potrebe in načrte. Nekaj ​​vplivov, ki so danes aktivni, lahko povzroči nekaj manjših težav, saj srbečico težko potešite, predvsem zato, ker niste prepričani, od kod prihaja!

Pomislite, da potrebujete spremembo tempa, in poskusite stvari le malo pretresti. Že majhna sprememba v vaši rutini je lahko prijetna. Poiščite stvari za posodobitev. Ko dan napreduje, lahko črpate iz potrpežljivosti in najdete veliko zadovoljstva pri ustvarjanju nečesa.

Vaša sposobnost, da se uravnavate, in vaš občutek za dolgoročnost sta trenutno glavna ključa do uspeha. To je odličen čas za pogajanja in sodelovanje z drugimi, še posebej z najdražjimi. Čeprav je čas danes morda nekoliko prezgodaj, se dan odvija na veliko bolj lahkoten način.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Ker Luna preživi še en dan v vaši solarni dvanajsti hiši, drage ribe, ste pripravljeni, da se umaknete ravno toliko, da pridobite prepotreben počitek, sprostitev ali čas za razmislek.

Vidite več plasti situacije, kar vam pomaga pridobiti občutek miru. Bolje bi bilo, da zaenkrat pustite, da se stvari odvijajo naravno, namesto da bi delali drastične ali drzne poteze.

Začetne zaznave potrebujejo drugi pogled, saj ni vse tako, kot se zdi na površini. Nezadovoljstvo je možno, a v idealnem primeru vas spodbudi k potrebnim prilagoditvam. Verjetno bo tudi hitro minilo. Pravzaprav je lahko z napredovanjem dneva pravi čas za iskanje dragocenih informacij.

Starejše novice