Slika je simbolična.
Mariborinfo praznuje in nagrajuje!

Mariborinfo.com je letos upihnil peto svečko, okroglo obletnico delovanja pa praznujemo skupaj s svojimi zvestimi bralci, ki jih je iz leta v leto več. 

Praznovanje v (pred)božičnem času pa lahko pomeni le eno ... Veliko nagradno igro!

Kdo prejme pametni telefon Xiaomi Redmi 9C NFC?

V četrtem krogu velike nagradne igre Mariborinfo praznuje in nagrajuje! je sodelovalo več kot 700 ljudi, ki so se potegovali za pametni telefon Xiaomi Redmi 9C NFC.

Naključni žreb med vsemi sodelujočimi v nagradni igri za pametni telefon Xiaomi Redmi 9C NFC je določil, da nov in bleščeč mobilni telefon prejme Janez Dobaj.

Čestitamo!

Vse informacije o prevzemu nagrade bo srečni nagrajenec prejel v zasebnem sporočilu na Facebook profil, s katerim je sodeloval v nagradni igri.

V naslednjem tednu bomo med bralce Mariborinfo.com razdelili še eno veliko nagrado, za katero se lahko potegujete na spletnih staneh Mariborinfo.com ali na Facebook strani Mariborinfo.com.

Ob mesečni karti za vstop v fitnes Bodifit, trihodnem kosilu v restavraciji Mak za dve osebi in darilnem bonu v Decathlonu v vrednosti 200 evrov in mobilnem telefonu Redmi 9C NFC bomo v tem tednu podarili še vikend paket v Hotelu Park na Bledu za dve osebi z večerjo v sobi s strani chefa, nagrajenega z Michelin Plate 2021.

Namig: Opomnik si nastavite za torek ob 20. uri.

Starejše novice