Slika je simbolična (foto: Pixabay).
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 24. aprila 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnja polna luna je pomemben dogodek, dragi oven. Ima potencial, da prinese čustvena odkritja, ki lahko vodijo do pomembnih idej in podvigov v prihajajočem tednu. Ta lunarna faza lahko povzroči vprašanje v zvezi z dolgovi, obveznostmi, naložbami, delitvijo ali podporo. Če ste bili odvisni od ljudi ali stvari na nezdrav način, je to čas, ko boste to zagotovo videli in si priznali, kar vas bo motiviralo za spremembe in izboljšave.

Ključno je iskati kompromise, ki lahko vodijo do novega razumevanja sebe ali odnosa. Ta polna luna predstavlja tudi priložnost, da se osvobodite nečesa, kar vas je obtežilo ali vam preprečilo rast. To je polna luna, ki odpira oči ali širi um. Zdaj je čas za razvedrilo o vaših potrebah po duhovni in čustveni izpolnitvi, povezavi z nečim večjim od vas samih ali vaših trenutnih projektov ali z bolj smiselnimi prizadevanji. 

Ko gre za denar, osebne stvari in temeljne vrednote, se čustva navadno razvnemajo. Za nekatere lahko pride do razkritja, povezanega z intimnim odnosom. Težnja je nihati med skrajnostmi, dokler ne najdete srednje poti.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnja polna luna je v vašem nasprotnem znamenju, dragi bik, in vas opominja, da razmislite, ali svoje življenje živite uravnoteženo. Odnosi so lahko močno osredotočeni in drugi lahko nenadoma zahtevajo več vaše pozornosti!

Obstajajo lahko epifanije o vaših občutkih ali potrebah, ki so lahko katalizatorji za osebne spremembe ali za drugačno življenje. Nekdo bi lahko razkril nekaj ključnega o vas, kar vodi do povsem novega fokusa ali usmeritve.

Morda se boste zaradi povečanih občutkov dneva počutili nekoliko izčrpane, vendar se lahko tudi veliko naučite o sebi. Vaše razmerje se mora prebuditi in razkritja o razmerju ali vaših čustvih lahko vodijo do vznemirljivih sprememb. To je čas za učenje o tem, kaj potrebujete in želite od drugih, in lahko pomeni prelomnico.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnja polna luna lahko razkrije delo, službo ali duhovno zadevo, dragi Ddojčki. Informacije, ki prihajajo na površje, ali čustva, ki se vzbujajo, vas zdaj spodbujajo k potrebnim izboljšavam in prilagoditvam v vašem življenju, boljše ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem pa je ključ do vsega tega.

Če ste bili nezadovoljni ali če so se nakopičile težave z delom, zdravjem ali službami, boste to močno občutili zdaj ob dogodkih dneva in tedna. Poskusi, da te ne skrbi, ali te cenijo ali ne; namesto tega odgovori sam sebi. Delajte tisto, zaradi česar se počutite dobro od znotraj navzven. Pravzaprav vas lahko nekaj, kar se zgodi zdaj, motivira, da daste vse od sebe.

Morda boste pridobili tudi pomemben vpogled v preteklost. Lahko imate epifanijo o delu/opravkih, ki jih opravljate, ali o tem, kako izpolnjujete svoje potrebe in skrbite zase. Če ste se veliko časa posvečali svetu čustev, potem je to lahko čas, ko praktični svet zahteva vašo pozornost. Lahko pride do močnega spoznanja, ki služi kot prelomnica.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Današnja polna luna osvetljuje vaš sektor veselja in vas spodbuja, da se prepustite svojim občutkom, delite svoje stvaritve in sledite svoji blaženosti, dragi rak. Lahko pride do ključnih odkritij vaših občutkov do nekoga ali določenega projekta. Prijateljstvo lahko doseže prelomnico ali pa se zdi, da vaša čustva prekipijo.

Čeprav je to pomemben proces, je dobro, da si vzamete nekaj časa za to, kar čutite, preden sprejmete pomembnejše odločitve. Morda boste sprostili zadržana čustva ali prišli do pomembnih čustvenih razodetij o ljudeh v vašem življenju in vaši potrebi po njih. Čas je, da prepoznate svoje mesto v skupini, med prijatelji ali v skupnosti.

Potreba po popolnejšem izražanju vašega veselja, ljubezni, naklonjenosti in ustvarjalnosti je zdaj v središču pozornosti. Kljub temu lahko čutite močno potrebo, da svojo energijo usmerite v nekaj pomembnega ali produktivnega. Nekatere vidike vaše preteklosti je treba opustiti, preprosto zato, ker vam ne služijo več dobro. Sčasoma bo ta proces tlakoval pot do novega začetka.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Današnja polna luna se osredotoča na zadeve doma, družine in srca, dragi lev. Če ste preveč energije vlagali v svoje obveznosti do zunanjega sveta, vas okoliščine zdaj opominjajo, da stvari uravnotežite. Zadeva v zvezi z domom, družino ali lastnino bi lahko v tem času pritegnila vašo popolno pozornost ali pa boste morda morali opraviti nekaj nadoknaditve v zasebnem življenju.

Obstajajo lahko tudi težave, ki vzbujajo občutke tesnobe ali negotovosti, vendar se potrudite, da te stvari ne motijo ​​vaših odnosov. Ta polna luna lahko pomeni prelomnico glede vaših življenjskih pogojev ali pa vzbudi močna čustva o tem, kako želite živeti.

Lahko poveča vašo potrebo po negi, udobju, osredotočenosti in odmorih. Zdi se, da je pomembno boljše ravnovesje med tem, da prevzamete vodstvo in si dovolite, da si opomorete in se sprostite. Čeprav so spremembe neizbežne, je pametno pustiti, da se prah polege, preden sprejmemo dokončne odločitve.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Današnja polna luna bi vam lahko prebudila ideje in občutke, draga devica, saj se dogaja v vašem sektorju komunikacij. Lahko občutite močno lakoto, da bi vas razumeli, da bi povedali svoje mnenje in izrazili svoje ideje ali stališča. Lahko pride do pogovora, ki vzbudi najrazličnejša čustva, ali nenadnega novega zanimanja, ki vas navduši.

Zaveš se prej zakopanih potreb in želja, kar ti lahko odpre oči. Čeprav je lahko vzdušje nekoliko kaotično, se prav tako zavedate, da morate bolje upravljati svoje vsakodnevne zadeve in biti na tekočem, pa tudi vrednost ohranjanja stika z ljudmi in odpiranja komunikacijskih linij.

Lahko pride do epifanije glede osebnega zanimanja, študija ali projekta in pojavijo se vaši resnični občutki! Morda se boste morali držati roka ali se spoprijeti z vsakdanjimi nadlogami, ki ste jih izpustili. Kljub temu se ta polna luna lahko nanaša na vaš odnos in stališče, nov način pristopa k sebi in drugim, ki je bolj pozitiven in daje moč, pa se lahko pojavi iz spoznanj, ki se dogajajo zdaj.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Današnja polna luna, vodilna luč na nebu, vam lahko pomaga razjasniti finančni položaj ali poslovno zadevo, drage tehtnice. Namesto tega lahko gre za nenadno spoznanje, kaj potrebujete in kako to pridobiti. Morda boste nekoliko zapustili svojo cono udobja, da bi dosegli želene rezultate, vendar je lahko vredno.

Zdaj je pravi čas za spoznanja in odkritja, ki vas bodo postavila na pot k večji neodvisnosti, varnosti in zrelosti. Nekateri se lahko prerivajo za vire, zapise in informacije, drugi pa prihajajo do denarja. Konflikt zaradi denarja ali dinamike moči lahko doseže vrh. Rešitev konfliktov, ki nastajajo ob polni luni, je kompromis ali na nek način uravnovešanje tehtnice. Neravnovesje je lahko očitno zdaj in čas je, da sprejmete ukrepe za njegovo odpravo.

Glede na dogodke tega tedna si raje želite biti na tekočem, kot da bi bili od nekoga odvisni. Čas je, da pogumno poskrbite zase in za svoje potrebe. Pri tej polni luni je treba prepoznati svoja čustva in z njimi narediti nekaj konstruktivnega. V tednu, ki je pred vami, si prizadevajte pozitivno usmeriti svojo energijo na področja življenja, ki zahtevajo spremembe, posodobitve in bolj praktičen ali srčen pristop.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnja polna luna se pojavlja v vašem znamenju, dragi škorpijon, in nakazuje čas za sveže, nove pristope, zlasti v vaših odnosih, pa tudi pri skrbi zase in vaših potrebah po negi. Na primer, če ste bili nezadovoljni s partnerjevim pomanjkanjem komunikacije, je zdaj čas, da to obravnavate. Zdaj čutite motivacijo, da izboljšate svoj odnos!

Morda boste imeli pomembno razodetje, kot je spoznanje, da morate bolj dati prednost svojim potrebam. Ta luna vas prebudi v občutke, ki ste jih prezrli ali odmislili v prejšnjih tednih, in je razburljivo. Lahko pride do razkritja razmerja ali vaših čustev do nekoga, na primer do odkritja globlje ljubezni do partnerja. Vaša čustva so v polnem razcvetu in prihajajoči teden je odličen za njihovo urejanje.

Za zdaj uživajte v trenutku in posebnem oknu v svoje notranje delovanje, potrebe in občutke. Polna luna kaže na nekakšno sprostitev in pomembno je, da izpustite nekaj, občutite in izrazite tiste stvari, ki ste jih zadržali zase in jih morate zdaj osvoboditi, da lahko rastete, cvetite in se izboljšate. Vendar še ni čas za razkrivanje stvari.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Ker je današnja polna luna v znamenju tik za vašim, vaš psihični radar dela nadure, dragi strelec. Lahko imate epifanijo o svojih resničnih občutkih glede neke zadeve ali instinktih o osebi ali projektu. Skrivnost lahko pride na dan.

Če ste porabili veliko časa za svoje fizične potrebe in materialni svet, kar je verjetno pri trenutnih tranzitih, potem je vaša potreba po čustveni in psihični sprostitvi ali pobegu zdaj premočna. Izpolnjevanje te misije vam lahko pomaga, da si opomorete, se spočijete in pomladite. Čas je, da v svoje življenje vrnete boljše ravnovesje glede pozornosti tako fizičnega kot čustvenega zdravja.

Ta polna luna vas lahko končno motivira, da k svojemu življenju pristopite bolj pozitivno, tudi če se začasno počutite nekoliko izgubljeni v morju čustev. Večje odločitve je najbolje pustiti za drugič, če je le mogoče. Poiščite odgovore znotraj in si vzemite čas.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Današnja polna luna prebudi potrebo, da se počutite cenjenega kot prijatelja, dragi kozorog, ali potrebo po tem, da se uskladite z razlogom, ciljem ali sanjami, da vas motivirajo in ženejo. Lahko pridejo na dan napake v obstoječih načrtih ali odnosih. Lahko pride do nenadnega zavedanja čustev do nekoga ali pa se pojavi zakopana težava v odnosu, ki zahteva pozornost.

Ta polna luna okrepi vaša čustva, povezana s prijateljstvom, skupnostjo in vašim družabnim življenjem. Lahko ste povpraševani ali pa boste morda doživeli osebno razodetje ali presenetljivo odkritje v svojem družabnem življenju. Če ste si vzeli veliko osebnega časa, se boste morda morali zdaj umakniti iz svojih projektov in se povezati.

Morda boste videli priložnosti za skupno rabo svojega tovora ali sodelovanje. Čas je, da se spomnite, da niste sami! Izkoristite moč katerega koli razkritja, ki se zgodi zdaj, da si zastavite cilje in naredite načrte. Hkrati je najbolje, da opazujete, vsrkavate in se izogibate reagiranju, dokler ne predelate novih informacij in občutkov. Ne pozabite, da lahko te težave v odnosih vodijo do osebne rasti in samoodkrivanja.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Današnja polna luna se pojavi v vaši solarni deseti hiši, dragi vodnar, in oblikuje se jasnejša vizija o tem, kam bi radi šli v prihodnosti. Morda boste morali prevzeti vodstvo ali se ukvarjati z odgovornostjo ali projektom, ki zahteva osredotočenost. Drugi vas lahko prepoznajo po vaših talentih, zanesljivosti ali izkušnjah.

Obstaja lahko zaposlitvena priložnost, nagrada ali trenutek »naslednjega koraka«, ki razjasni vašo splošno življenjsko usmeritev. Če je bil ustvarjalni tok v zadnjem času nekoliko nedosleden, lahko dobite priložnost, ki jo potrebujete, da si povrnete navdušenje. To, kar se zdaj naučite, ne glede na to, ali gre za nove informacije ali odkrivanje vaših resničnih občutkov o zadevi, vam bo na koncu pomagalo pri boljših odločitvah in načrtih. Še vedno pa je najbolje, da vse to vzamete nekaj dni.

Prav tako je možen občutek paranoje s kvadratom te polne lune proti Plutonu v vašem znamenju, zato je morda najbolje počakati na več objektivnosti, preden sprejmete pomembno odločitev. Upoštevajte, da ta polna luna postavlja vaše osebne potrebe v nasprotje z vašimi javnimi/poklicnimi odgovornostmi, kar razkriva neravnovesja. Če ste svoje ambicije ignorirali ali omajali, boste zdaj občutili pomanjkanje.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Današnja polna luna osvetljuje vaš sektor duha, avanture in izražanja, drage ribi, prinaša odkritja in spoznanja, povezana z učenjem, deljenjem in prepričanji ali idejami. Vaša želja po pobegu iz običajnega vsakdanjega življenja je zdaj močna, zlasti če ste bili tako osredotočeni na svoje rutine, da ste prezrli svojo potrebo po širšem učenju.

Prihajate do prelomnice ali razkritja o vprašanju komunikacije, razumevanja, odnosa, pogleda, prava ali založništva, ki vas postavi na novo pot. Pogled nekoga ali novica, ki jo zdaj slišite, lahko spodbudi nov način razmišljanja in močno željo, da bi svoje življenje živeli drugače, z novim odnosom. Morda boste iskali in našli nove načine, kako se izraziti in se povezati z višjim namenom.

Lahko je nekaj objavljeno, izraženo ali promovirano, kar vam pomaga zaviti. Ta polna luna vas lahko spodbudi, da pogledate širšo sliko ali da posežete višje in širše. Opominja vas, da odgovorite na svojo potrebo po več pustolovščin, učenja in širitve.

Starejše novice