Foto: Planet TV
Sinočnja oddaja Milijonar se je odvijala v znamenju dobrodelnosti, znani obrazi so s svojim znanjem poskušali priigrati čim večji znesek za prizadete v poplavah. Kdo se je najbolje odrezal?

Gledalci Milijonarja so si imeli včeraj priložnost ogledati nekoliko drugačno verzijo priljubljenega televizijskega kviza, odvil se je dobrodelni Milijonar, v sklopu katerega so za plemenit namen poskušali pravilno odgovoriti na čim več vprašanj.  

Kdo se je najbolje odrezal?

Kot prva se na vročem stolčku znašla pevka Saša Lendero, ki sicer ne mara tekmovanj, a se je za dobrodelni namen vseeno odločila za sodelovanje v oddaji in pri tem tudi dobro odrezala.

V kvizu sestavljenem iz 15-ih vprašanj, se ji je ustavilo šele pri 12. vprašanju, ko se je simpatična pevka odločila raje za varno opcijo in osvojila 5000 evrov. 

Godlerju se je nato pridružil Marko Miladinović, ki mu tovrstne igre niso tuje, saj v prostem času rad rešuje križanke in uganke, že dolgo časa pa se je želel preizkusiti v Milijonarju.

Kljub obetavnemu začetku pa je moral do desetega vprašanja izkoristiti vse tri oblike pomoči, ki so mu bile na voljo, ker ni hotel dodatno tvegati, kar je priigral, se je odločil, da zaključi igro, za žrtve poplav mu je uspelo zagotoviti dodatnih tisoč evrov. 

Gaber ubrala varno pot, s tveganjem bi priigrala večji kos potice

Dobrodelne akcije pa se je udeležila tudi Tina Gaber, srčna izbranka predsednika vlade Roberta Goloba. In kako ji je šlo?

Podobno kot pri Lenderovi se je tudi Tini zalomilo pri 12. vprašanju. Da ne bi tvegala zneska, ki ga je že priigrala z 11-imi pravilno odgovorjenimi vprašanji, se je odločila, da bo raje obdržala osvojenih pet tisoč evrov.

Vendar se je na koncu izkazalo, da bi se bolj obrestovalo tvegati, čeprav je Gaber sprejela varnejšo pot, bi bil njen odgovor na 12. vprašanje pravilen

In pri katerem vprašanju se je zalomilo?

»Katera od teh organizacij ima največ držav članic? Odgovori pa so bili: UN, FIFA, WHO, IMF.« Pravilni odgovor je bil FIFA, in če bi se Tina odločila, da nanj odgovori, bi odgovorila pravilno.

Znane osebe so v oddaji dobrodelnega Milijonarja zbrale kar 11 tisoč evrov.

V petek pa bosta na vroči stol sedla še igralec Borut Veselko in antropolog Dan Podjed, ki bosta osvojena zneska dodala zbranemu denarju iz prve oddaje.

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
pohorskisvizec

Bizarno od konkubine!

Kurbinsin (ni preverjeno)

Kurac je ne Pa razgledana hotnica grda z dolgim frisom vse odgovore so ji Dali vnaprej

staricigoprveklase (ni preverjeno)

nategnem vse razen tistih ki mi na drevo ali v vodo ne spizdijo

Modri2 (ni preverjeno)

Gaber je moški, tega priimka ne sklanjamo, Gabrova je pa ženska, ženske priimke pa sklanjamo BUTLJI od novinarjev

ovi (ni preverjeno)

tele mamino zabito
z drisko polito
pojdi se umiti

In reply to by Modri2 (ni preverjeno)

Vajz (ni preverjeno)

Butlin si tij. Gabrova ni ženski priimek, ampak svojilna oblika priimka. Štera je mimogrede seksistična in hudo arhaična. Nešterne ženske, štere dajo kaj na sebe, ne dovolijo uporabe takšne oblike priimka, ker to dobesedno pomeni, da je last od nikoga. Zakoj pa moškomi (razen deci) ne pravijo, ka je gabrof? Tak so Aleksandri Pivec pravli Pivčeva, pa bi v resnici mogli njenomi mouži praviti, ka je Pivkin. Vej pa una je seposedi pijla.....

In reply to by Modri2 (ni preverjeno)

Fischer (ni preverjeno)

Takih grdih frisov na tv ne bi smeli kazat!

Boris Leljak (ni preverjeno)

Brava, Tina! Bella e saggia!
(zaradi Tine v italijanščini)

pohorski bataljon (ni preverjeno)

če bi bil žertef poplaf bi ta denar ne sprejel

. (ni preverjeno)

Je dobila naprej vprašaja kot politiki?

Atomi (ni preverjeno)

Nimaš kaj. Je lepa povrh pa še pametna. Seveda to vi pedri ne vidite. Hehe.

. (ni preverjeno)

dosti pomoči je dobila od voditelja. ga je znala obrniti

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice