FOTO: Facebook profil Davida Hojnika
Mariborski modni kreator David Hojnik je za Mariborinfo razkril letošnje največje praznične trende in nam predstavil prav posebno praznično kolekcijo.

Davih Hojnik s svojimi unikatnimi kosi čedalje bolj izstopa v modnem svetu. Pod vedno bolj znano znamko DH fashion podpisuje unikaten in ročno izdelan nakit, ekskluzivne kose oblačil ter modnih dodatkov za ženske in moške, ki si upajo več. 

Bleščice in črna obleka

 »Letošnji praznični trendi se vrtijo predvsem okrog bleščečih kombinacij modnih kosov v vseh možnih oblikah in odtenkih. Dame so lahko drzne in presenetijo s popolnoma bleščečim stylingom od glave do pet, lahko pa se odločijo za poudarek na enem kosu svetleče garderobe,« nam je zaupal Hojnik.

Večna črna

Ena izmed opcij je zagotovo tudi večna mala črna obleka, ki jo lahko kombinirate z bogatimi dodatki ali pa se odločite za enega izmed trendov sezone, to je zagotovo hlačni kostim, posut z bleščicami, v »plain« ali pa v kakšni posebni vzorčasti različici. 

»Takšen komplet hlač in suknjiča deluje močno, drzno a hkrati lahko zelo ženstveno in sexy, če se ga kombinira na visoke pete in izdatno obogati z nakitom, « dodaja.

Posebna praznična kolekcija

»Tudi v DH fashion smo pripravili posebno praznično ponudbo, kjer ne manjka bleščečih oblek, posebnih strukturiranih kril, srajc in tunik iz organze ter mnogo dodatkov, ki bodo popestrili še tako enostaven styling,« nam zaupa kreator.

V prodajalni Allegria, ki ponuja njegove aktualne kolekcije, se tako najde vse od zlate do srebrne in tudi večno črne, da vas popelje v čarobni praznični čas. 

Kaj pa moški?

Po besedah Hojnika, tudi moški trendi ne zaostajajo prav veliko. 

 »V njihovi praznični garderobi se tako lahko brez problema znajdejo bleščice, krzneni dodatki in tudi čipka, vendar previdno. Le tisti, ki si upate samozavestno nositi drzen izgled,« svetuje.

Za bolj sproščene trenutke v krogu družine pa nadarjen kreator svetuje, da lahko izbiramo med čudovitimi praznični puloverji, ki so že po njegovem mnenju presegli imenovanje »ugly christmas sweater«. Najdemo lahko krasne puhaste, žametne in volnene puloverje, ki pobožajo naše oči in telo, kombiniramo pa jih z usnjem ali lateksom. Dodaja, da so tudi mehki tako imenovani teddy plaščki zanjo in zanj velik hit sezone, v vseh barvnih različicah.

»Vendar ne pozabite, čudovito vzdušje in toplino, ki jo tako pričakujemo od najlepšega časa v letu, si lahko v prvi vrsti ustvarimo le sami,« zaključuje Hojnik.

Starejše novice