Foto: PRO PLUS
Idilična gozdna narava, veliko posestvo, živina in popolnoma nova lokacija. Letos se Kmetija seli na Dolenjsko.

Po besedah ustvarjalcev nova Kmetija prinaša še težje pogoje za življenje, zahtevnejša pravila igre, več dvobojev in še več napornega dela. Letošnja Kmetija bo postregla s številnimi spremembami in novimi tekmovalci, ki bodo izkusili neizprosno življenje na kmetiji.

Skrbeti bodo morali za posestvo brez modernih orodij ter pripomočkov. Pred njimi pa bo seveda še veliko drugih izzivov.

Ravne zelenice Prekmurja je zamenjala razgibana dolenjska pokrajina, spremenila pa se ni le lokacija ampak tudi nekatera pravila igre.

Izobilja letos ne bo, v ospredju bodo veščine in spretnost tekmovalcev

Če so v prejšnjih sezonah tekmovalci živeli v izobilju, tega letos ne bo. Mentalnih in fizičnih preizkušenj bo še več, strožja pravila igre pa bodo tekmovalcem otežila napredovanje ter jih postavljala v situacije, ko bodo morali hkrati tekmovati in sodelovati.

Bolj kot kadarkoli prej bodo v ospredju iznajdljivost, veščine ter spretnost tekmovalcev.

Voditeljica ostaja ista

Tekmovalce bo še naprej spremljala voditeljica Natalija Bratkovič, ki se veseli nove sezone Kmetije, saj je navdušena nad novo lokacijo za snemanje.

»Obljubljam pozitivno presenečenje,« z navdušenjem razlaga Natalija in dodaja: »Nova lokacija je naravnost čudovita in idealna za čas v katerega nas bo Kmetija popeljala. Letos pričakujte Kmetijo brez milosti.«

Vrača se tudi mentorica Nada, ki bo budno bdela nad opravljenimi nalogami.

Starejše novice