Slika je simbolična.
Mariborinfo praznuje in nagrajuje!

Mariborinfo.com je letos upihnil peto svečko, okroglo obletnico delovanja pa praznujemo skupaj s svojimi zvestimi bralci, ki jih je iz leta v leto več. 

Praznovanje v (pred)božičnem času pa lahko pomeni le eno ... Veliko nagradno igro!

Osvoji vikend paket v Hotelu Park na Bledu za dve osebi + večerjo v sobi s strani chefa, nagrajenega z Michelin Plate 2021!

Peta v vrsti nagrad velikega (pred)božičnega obdarovanja in praznovanja okrogle obletnice Mariborinfo.com je vikend paket v Hotelu Park na Bledu za dve osebi in večerja v sobi s strani chefa, nagrajenega z Michelin Plate 2021.

V nagradni igri lahko sodeluješ na Facebook strani Mariborinfo.com.

V zadnjih tednih smo med bralce Mariborinfo.com razdelili že štiri velike nagrade, za katere ste se iz tedna v teden potegovali na spletnih staneh Mariborinfo.com ali na Facebook strani Mariborinfo.com.

Ob mesečni karti za vstop v fitnes Bodifit, trihodnem kosilu v restavraciji Mak za dve osebi in darilnem bonu v Decathlonu v vrednosti 200 evrov in mobilnem telefonu Redmi 9C NFC zdaj podeljujemo še zadnjo veliko nagrado ob praznovanju pet let Mariborinfo.com.

To je vikend paket v Hotelu Park na Bledu za dve osebi z večerjo v sobi s strani chefa, nagrajenega z Michelin Plate 2021.

Pogoji in pravila nagradne igre: Velika nagradna igra: Mariborinfo praznuje in nagrajuje! 

Splošni pogoji in pravila nagradnih iger na spletnem mediju Mariborinfo.com.

Starejše novice